Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 14:43

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-1: Εξασφάλισαν την παραμονή οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

“Γλυκιά” ισοπαλία (1-1) για τον Απόλλωνα Πεταλιδίου στο χθεσινό εντός έδρας ματς με το Καλό Νερό, καθώς με το βαθμό εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην Α’ τοπική δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.


Οι γηπεδούχου ισοβαθμούν μεν με τη Μεθώνη, αλλά υπερτερούν και έχουν να πάρουν στα χαρτιά τους 3 βαθμούς την τελευταία αγωνιστική με τη Χώρα, όπου η Μεθώνη έχει ρεπό. Το Πεταλίδι έχει ρεπό στην προτελευταία αγωνιστική, όπου η Μεθώνη παίζει εκτός με τον Τέλλο Αγρα. Ως εκ τούτου ούτε με διπλό στους Γαργαλιάνους, o AOM αποφεύγει τα πλέι – άουτ παραμονής.
Για το Πεταλίδι λοιπόν το χθεσινό ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν και πήρε το βαθμό που ήθελε για να πανηγυρίσει.
Στον αντίποδα το Καλό Νερό βρίσκεται στην 5η θέση και δεν έχει ελπίδες για τα πλέι -οφ ανόδου, αλλά ούτε κινδύνευε με υποβιβασμό.
Οι γηπεδούχοι, που είχαν το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, προηγήθηκαν στο 44’ με σουτ του Σαμοθράκη και αφού η μπάλα χτύπησε στην πλάτη αντιπάλου και άλλαξε πορεία. Το Καλό Νερό “απάντησε” στο 88’ με την κεφαλιά του Καραχάλιου, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος (90’ Α. Αθανασόπουλος), Μεμά, Σεφεράσι, Πανταζόπουλος, Ψυχογιάννης, Σκαφιδάς, Χούτος, Σαμοθράκης, Θερριός (74’ Λάζαρης), Σταματελόπουλος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΌ: Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος, Βλάμης, Κουντάνης, Ντιόπ, Βασίλεφ, Παπαδημητρίου (66′ Κουρουβάνης), Κυριακούλης (58′ Ναστάτος), Δαλκαφούκης, Βλαχόπουλος (46′ Καραχάλιος), Μαλισόβας.