Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2022 17:05

Μαρτίνς: "Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την πρόκριση"

Γράφτηκε από τον

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αταλάντα τονίζοντάς τους, όπως στις δηλώσεις του, πως πιστεύει στην πρόκριση των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός, πάλεψε, όμως ηττήθηκε 2-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Έτσι θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στη φάση των 16 του Europa League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στον δεύτερο αγώνα κόντρα στους μπεργκαμάσκι την επόμενη Πέμπτη (24/2, 19:45).

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην COSMOTE TV εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλησε να καταστήσει ξεκάθαρο και στους παίκτες του πως πιστεύει σε αυτούς: "Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλους σας για την προσπάθεια και ό,τι κάνατε σήμερα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι μέχρι το 60ο λεπτό, αλλά πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

Θέλω να το πιστέψετε ότι εμείς θα περάσουμε. Είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω σε εσάς και ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στην έδρα μας" ανέφερε συγκεκριμένα ο Πέδρο Μαρτίνς στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τους μίλησε επίσης και για το παιχνίδι με τον Βόλο (20/2, 17:15, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) τονίζοντας: "Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος μπροστά μας, που πρέπει να κερδίσουμε".

Πηγή: www.sport24.gr