Τρίτη, 19 Αύγουστος 2014 07:41

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Ακάδημος Καλαμάτας ξεκινά για το ταξίδι της Γ' εθνικής…

Γράφτηκε από τον

Μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο Ακάδημος φέτος θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της παραλίας η πρώτη συνάντηση γνωριμίας της διοικούσας επιτροπής, του τεχνικού τιμ και των παικτών και σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία.


Το παρών στην χθεσινή συνάντηση έδωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Αποστόλης Κοσμάς καθώς και τα μέλη της, ο προπονητής Παύλος Νόντας και ο βοηθός του Μιχάλης Ροζακέας και φυσικά οι παίκτες της ομάδας.
Οι παλιοί Γιώργος Γιαννουκάκης, Σωτήρης Σταύρου, Αντώνης Καζολέας, Δημήτρης Κουτίβας, Σπύρος Γεωργανάς, Αλέξης Αλοίμονος, Άρις Σκοπέτος, Χρήστος Λουρμπέας, Κώστας Ζυγουράκης, Δημήτρης Ραμπιέ, Γιώργος Σπαντιδέας, Τάκης Γιαννακόπουλος, Αρις Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και οι νεοαποκτηθέντες Ανδρέας Λαζαρακόπουλος, Δημήτρης Τσικούρης, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Σωτήρης Καραμπάγιας, Γιάννης Φωτάκης και Πέτρος Γιαννακέας.
Ο Παύλος Νόντας τόνισε πως ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να δουλεύει και να βελτιώνεται συνεχώς: «Ξεκινάμε ενισχυμένη με πολλά παιδιά από την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή, τα οποία ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ' εθνικής. Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά στην πορεία θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Κάθε νεοφώτιστη ομάδα στο ξεκίνημα στοχεύει στην παραμονή. Αυτό που θέλω εγώ ως πρώτο στόχο είναι να δίνουμε το 100%, να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».