Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 20:58

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Προφορική συμφωνία με τον Στέλιο Ζάρκο

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 36χρονο επιθετικό Στέλιο Ζάρκο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Πάμισο.


Η διοίκηση του συλλόγου της Θουρίας, περιμένει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή μέσα στις επόμενες ημέρες, την Τετάρτη ή την Πέμπτη για να υπογράψει συμφωνία συνεργασίας.
Να θυμίσουμε ότι ο Ζάρκος αγωνίστηκε την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν με τη φανέλα του Πάμισου σε 24 παιχνίδια (συνολικά 1.812 λεπτά) και σημείωσε 13 γκολ.

Ευκαιρία για συμπεράσματα

Την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα του είχε ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος στο φιλικό με τον Αίαντα, που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία και έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.
Ηταν το πρώτο τεστ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και είχε ως στόχο οι παίκτες να ξεφύγουν λίγο από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων και παράλληλα ο προπονητής κ. Αργυρόπουλος να σχηματίσει την πρώτη εικόνα από την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, όπως σημείωσε σε δηλώσεις του χθες στο "Notos": « Ηταν το πρώτο φιλικό μέσα στη φάση της προετοιμασίας που βρισκόμαστε. Στόχο είχε να ξεφύγουν λίγο οι παίκτες από τη ρουτίνα της προπόνησης, να βγάλω κάποια πρώτα συμπεράσματα, αλλά και κάποια στοιχεία που δουλεύουμε στην  προπόνηση να τα δούμε στο γήπεδο. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες που τώρα προσπαθούμε να βάλουμε κάποιες καλές βάσεις για το μέλλον, αλλά για να αποδώσουμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που επιθυμούμε χρειάζεται πολύ κόπος, υπομονή και χρόνος».
Ο κ. Αργυρόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα χρησιμοποιώντας στην αρχική 11άδα τους Νιάρχο, Φέστα, Γεωργαντά, Δουρούμη, Κουρεντζή, Δασκαλάκη, Σεφεράσι, Τσώνη, Γ. Μουλιάτο, Ν. Μουλιάτο, Κωνσταντόπουλο. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Γιαννακόπουλος, Ανδρεάδης, Παπαδημητρίου, Αναστασόπουλος, Βουγιουκλής, Αγγελόπουλος, Χόλμπαν, Βασιλόπουλος.

Φιλικό την Τετάρτη

Το επόμενο φιλικό θα δώσει μεθαύριο ο Πανθουριακός με αντίπαλο την Ακαδημία του Πάμισου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγιου Νικολάου και έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα. Ο κ. Αργυρόπουλος θέλει να εξοικειωθούν οι παίκτες σε αγωνιστικό χώρο που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα μιας και την ερχόμενη Κυριακή 24 του μήνα, θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, τον Πάμισο στο πλαίσιο της β' φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας.