Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 17:16

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΕΡΑΝΗ 2-1: Ο Βλαχόπουλος πλήγωσε την πρώην ομάδα του

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Βλαχόπουλο, το Καλό Νερό κέρδισε χθες στην έδρα του, την Εράνη με 2-1.

Με αυτή τη νίκη το Καλό Νερό επιβεβαίωσε ότι φέτος παρουσιάζεται δυνατό στην έδρα του, καθώς έχει τις λιγότερες απώλειες, ενώ έφτασε τις 8 νίκες (οι 5 εντός έδρας). Από εκεί και πέρα ο Βλαχόπουλος που σημείωσε και τα δύο τέρματα, έκανε ζημιά στην πρώην ομάδα του, αφού πλέον η τύχη της για είσοδο στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, δεν εξαρτάται από την ίδια. Θα χρειαστεί να κερδίσει στο τελευταίο ματς τον Ακρίτα Κορώνης και να υποχρεωθεί σε ήττα ο Τέλλος Αγρας στο εκτός έδρας ματς με το Καλό Νερό.
Το χθεσινό παιχνίδι πέρα από τα δύο γκολ, είχε τρία δοκάρια, αλλά και καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Επίσης μία αποβολή και δύο σοβαρούς τραυματισμούς του Γκεβόρι και του Παπαδημητρίου. Ο πρώτος έπεσε πάνω στην περίφραξη και κτύπησε στο θώρακα μετά από μαρκάρισμα του Μαλισόβα και ο δεύτερος σε διεκδίκηση της μπάλα με τον Κόλλια κτύπησε στην ωμοπλάτη, όπου οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σπάσιμο της κλείδας.
Στο 30’ ο Βλαχόπουλος με σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Στο 34’ ο Μπάρκας με απευθείας φάουλ σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 50’ από σέντρα του Αγγ. Γεωργιόπουλου ο Πέππας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.Στο 83’ ο Καραχάλιος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουμπαρούλη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο του και στη συνέχεια κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 87’ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Παπαδημητρίου απέφυγε δύο αντιπάλους τους και έκανε τη σέντρα σε ένα σημείο που ήταν ο Βλαχόπουλος, ο οποίος με σουτ πέτυχε το τελικό 2-1. Στην επόμενη φάση ο Παπαδημητρίου σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κόλλια κτύπησε στην ωμοπλάτη και αποχώρησε με αποτέλεσμα, το Καλό Νερό για 6-7 (3 για την κανονική διάρκεια και τα υπόλοιπα για τις καθυστερήσεις) να αγωνιστεί με 9 παίκτες, αφού είχαν γίνει οι αλλαγές και από το 38’ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μαλισόβα με 2η κίτρινη για το μαρκάρισμα πάνω στον Γκεβόρι (η 1η κίτρινη για τον ίδιο λόγο ήταν στο 14’).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη, Γ. Μιχαλόπουλο.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Κυριακούλης (63’ Ναστάτος), Οικονομόπουλος, Κουντάνης, Ντιόπ, Βασίλεφ, Παπαδημητρίου, Καραχάλιος, Δαλκαφούκης (56’ Κουρούβανης), Βλαχόπουλος, Μαλλισώβας.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος (75’ Λεβεντάκης), Γκότσης, Τσόπελας, Γκεβόρι (19’ λ.τρ. Χάρμπας, 75’ Διονυσόπουλος), Κριστάγκ (37’ Κόλλιας), Πέππας, Σπυρόπουλος, Αγγ. Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.