Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 17:36

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΜΕΘΩΝΗ 1-0: “Ερυθρόλευκο” προβάδισμα για τα πλέι οφ

Γράφτηκε από τον

 

Προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι οφ πήρε ο Τέλλος Αγρας μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Μεθώνης και την ταυτόχρονη ήττα της Εράνης από το Καλό Νερό με 2-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” που αγωνίστηκαν με απουσίες πήραν αυτό που ήθελαν, έστω και με πολύ άγχος, χάρις σε ένα γκολ του Τάσου Τσόπελα στις αρχές του β’ ημιχρόνου και συνάμα άκουσαν ευχάριστα νέα από την Κυπαρισσία, όπου το Καλό Νερό έριξε στο... καναβάτσο την Εράνη.
Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα κρατά την τύχη στα χέρια της και χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με το Καλό Νερό για να κατακτήσει τη 2η θέση και να μπει στα πλέι οφ μαζί με την Κυπαρισσία.
Από την άλλη για τη Μεθώνη η ήττα δεν αλλάζει κάτι, μιας και ο ΑΟΜ θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, με τους γηπεδούχους να είναι νευρικοί και την Μεθώνη να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τ. Τσόπελας το 1-0 στο 55' 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγρας μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 55’... Ο Κώστας Λυμπερόπουλος έβγαλε τη σέντρα, με τον Τάσο Τσόπελα να παίρνει την κεφαλιά στην... καρδιά της περιοχής και να “κρεμάει” τον Μίντζηρα για το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ με τον Λυμπερόπουλο που ήταν άστοχα.
Στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου πίεσε με πολλά γεμίσματα και στο 88’ είχε κεφαλιά του Πανταζόπουλου που έφυγε για λίγο άουτ. Ενα λεπτο νωρίτερα είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες μέσα σε 12 λεπτά ο Νικολόπουλος, με τους “ερυθρόλευκους” να ολοκληρώνουν το ματς με 10 παίκτες.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Σταυρόπουλο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος (15’ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Βελησσάρης, Αλεβίζος, Τ. Τσόπελας (89’ Σερέτης), Μερκούρης (75’ λ.τρ. Νικολόπουλος), Κ. Λυμπερόπουλος, Χρόνης, Ηλιόπουλος, Θ. Τσόπελας, Λακριντής.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Πανταζόπουλος, Ζάτσα, Τσάνε (73′ Πεϊδης), Σούλα (55′ Σαμπάνι), Μπάμπαλης, Τσιμικλής, Τσατάς (89′ Καραγλάνης), Σταματελόπουλος (39′ λ.τρ. Παυλόγιαννης).