Σάββατο, 26 Φεβρουάριος 2022 20:59

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΜ: Επανεκλογή Σπηλιώτη με 5 ψήφους, έναντι 4 του Βασιλόπουλου - Το νέο συμβούλιο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ο Βασίλης Σπηλιώτης επανεξελέγη πρόεδρος στην ΕΠΣ Μεσσηνίας για μία ακόμη θητεία, ύστερα από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν σήμερα Σάββατο στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στο Διοικητήριο.

Το οξύμωρο του πράγματος είναι πως βγήκε εκ νέου πρόεδρος με 5 ψήφους, έναντι 4 του Τάκη Βασιλόπουλου μιας και ψήφισαν μόλις 9 σωματεία από τα 65 συνολικά που έχει η Ενωση!
Εκτός από τους Σπηλιώτη και Βασιλόπουλο στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ συμμετέχουν ακόμη οι Ηλίας Αλεξανδρόπουλος (6 ψήφοι), Βασίλης Αθανασόπουλος, Πέτρος Αλάμαρας, Αγγελος Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Καλκαβούρας, Γιάννης Μανωλόπουλος, Κώστας Μπούνας (από 5 ψήφους), Κώστας Μπαρμπίτσας (4 ψήφοι) και η Ευσταθία Γεωργοπούλου ως γυναίκα με 1 ψήφο.
Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Παναγιώτης Μπαστακός, Παναγιώτης Νινιός, Βασίλης Φωτεινάκης, Γιώργος Ντούλης, Νίκος Ρούτσης, Γιώργος Καπερώνης και Φώτης Μουτεβελής.
Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Χρήστος Δροσινός, Παναγιώτης Ψιλάκης και Παναγιώτης Ρέκκας.
Να σημειωθεί πως η πλευρά Βασιλόπουλου κατέθεσε δύο ενστάσεις για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία των Σπηλιώτη και Μπούνα. Στη γενική συνέλευση που προηγήθηκε των εκλογών ακούστηκαν αρκετές απόψεις από εκπρόσωπους σωματείων και υπήρχαν αρκετές φωνές που μίλησαν για εκλογές παρωδία, εξαιτίας πως έλαβαν μέρος μόλις 9 σωματεία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία της Δευτέρας"