Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 16:01

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-2: Με παλικαρίσια ισοπαλία πήρε τη 2η θέση

Γράφτηκε από τον

Κάτι που στην αρχή της χρονιάς έμοιαζε με... θαύμα πέτυχε χθες ο Τέλλος Αγρας, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην Κυπαρισσία από το Καλό Νερό και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο της Α’ τοπικής.

Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα των Γαργαλιάνων θα συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου μαζί με την Κυπαρισσία, την Α.Ε. Μάνης και τον Πανθουριακό για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική.
Και όλα αυτά ενώ στόχος στο ξεκίνημα της περιόδου ήταν μία άνετη παραμονή, με βάσει το μπάτζετ που διέθεσε ο σύλλογος.
Ετσι το γλέντι χθες ήταν τρικούβερτο από τους 150 και πλέον Γαργαλιανιώτες που ακολούθησαν την ομάδα τους στην Κυπαρισσία, ενώ πανηγύρια έντονα υπήρξαν και στην πλατεία των Γαργαλιάνων μόλις έφτασε το πούλμαν της ομάδας!
Το Καλό Νερό που όπως και με τη Εράνη έπαιξε για την ιστορία του και την υστεροφημία του, έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Δημήτρη Λίτσα και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη όπως και πριν από μία εβδομάδα.

Προηγήθηκε με Βελλησάρη

Στο 22’ ο Μερκούρης εκτέλεσε το φάουλ με τον Λυμπερόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και τον Κυριακόπουλο να αποκρούει... Ο νεαρός Βελλησάρης όμως ήταν σε καίρια θέση και με νέα κεφαλιά έκανε το 0-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα “ερυθρόλευκα”.
Οι ισορροπίες στην αναμέτρηση άλλαξαν άρδην στο τελευταίο δίλεπτο του ημιχρόνου.

Ισοφάριση με πέναλτι Βλαχόπουλου

Στο 44’ ο Βλαχόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Αλεβίζο και ο ίδιος από τα 11 βήματα ισοφάρισε σε 1-1.

Αποβλήθηκε ο Αλεβίζος στο 45'

Στο επόμενο λεπτό ο Αλεβίζος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση και ο Τέλλος Αγρας αναγκάστηκε να παίξει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.
Ο Δημήτρης Λίτσας επιστράτευσε στο δεύτερο μέρος τους έμπειρους Γεωργακόπουλο και Γεωργόπουλο, θωρακίζοντας τα μετόπισθεν.

Ανατροπή με Μελετίδη, απάντηση με Λυμπερόπουλο

Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου έκανε την ανατροπή στο 53’ με κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Μελετίδη μετά από σέντρα του Βλαχόπουλου (2-1).
Ομως ο Αγρας αν και με 10 παίκτες βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει στην ισοφάριση στο 57’... Ο Αναστασόπουλος με έξοχη κάθετη πάσα βρήκε τον Κώστα Λυμπερόπουλο και εκείνος με βολέ από πλάγια θέση έγραψε το 2-2.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με παίκτη παραπάνω πίεσαν για ένα τρίτο γκολ και είχαν δύο καλές στιγμές με τον έμπειρο Κώστα Βλαχόπουλο, με τους “ερυθρόλευκους” να κρατούν με... νύχια και με δόντια την πολύτιμη ισοπαλία μέχρι το φινάλε.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Μπουρίκα.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος, Βλάμης, Ντιόπ, Κουντάνης, Βασίλιεφ, Νάστατος, Βλαχόπουλος, Κυριακούλης, Δαλκαφούκης (52’ Μελετίδης), Καραχάλιος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Αλεβίζος, Βελλησάρης, Θ. Τσόπελας, Λακριντής, Ηλιόπουλος, Μερκούρης, Χρόνης (46’ Γεωργόπουλος), Τ. Τσόπελας (17’ λ.τρ. Σερέτης 46’ Γεωργακόπουλος), Λυμπερόπουλος, Αναστασόπουλος.