Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 15:58

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1: Μοιρασιά στο “Π. Μπαχράμης”

Γράφτηκε από τον

Μετά από επτά σερί νίκες ο Μιλτιάδης έχασε βαθμούς το Σάββατο στην Καλαμάτα, μιας και έμεινε στο 1-1 με τη αξιόμαχη Δόξα.

Η ισοπαλία πάντως είναι ευνοϊκό αποτέλεσμα για την ομάδα του Πύργου, μιας και είναι στο +1 από το δεύτερο Βλαχόπουλο, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να στέκονται επάξια κόντρα στους πρωτοπόρους του 3ου ομίλου της Β’ τοπικής, οι οποίοι πάντως έχασαν τις κλασικότερες ευκαιρίες της αναμέτρησης.
Ο Μιλτιάδης που παρατάχθηκε δίχως τους Μπεγέτη και Κάππο είχε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τους Κανελλόπουλο, Δασκαλάκη και Σταθόπουλο.
Στο β’ μέρος η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ των Γεωργιόπουλου και Δασκαλάκη που έφυγαν άουτ.
Το 0-1 έγινε στο 58’ με τον Γεωργιόπουλο να κλέβει την μπάλα ύστερα από λάθος στην άμυνα και με πλασέ να την στέλνει στην κενή εστία.
Η καλαματιανή ομάδα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο στο ματς των Γεωργίκου, Εμμανουήλ και στο 64’ είχε δοκάρι με απευθείας κόρνερ του Λύρα.
Στο 71’ ο Γεωργίκος κέρδισε πέναλτι από τον Χρόνη και ο Εμμανουήλ έγραψε το τελικό 1-1, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με την ισοπαλία στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Γεωργαντάς και Τσοπανάκης.
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φαββατάς, Παπανικολόπουλος, Κογκάκης (46’ Γεωργίκος), Βούλγαρης, Σ. Δημόπουλος, Καπινιάρης (89’ Αναστασόπουλος), Τσαγκάρης, Δ. Δημόπουλος, Δημητρακάκος (61’ Εμμανουήλ), Λύρας, Διονυσόπουλος.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Σπάλας, Αλεξόπουλος (46’ Σταματελόπουλος), Γαλάνης, Γεωργιόπουλος, Δασκαλάκης, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος, Κυριακόπουλος, Χρόνης, Σταθόπουλος, Τάρλεφ (90’ Στασινόπουλος).