Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 12:35

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα οι πρώτοι ημιτελικοί, ξεχωρίζει το Πάμισος - Μάνη

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σήμερα οι πρώτοι ημιτελικοί, ξεχωρίζει το Πάμισος - Μάνη

Ημέρα κυπέλλου είναι η σημερινή στη Μεσσηνία, μιας και θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του θεσμού.

Στη διοργάνωση συνεχίζουν τέσσερις ομάδες του 1ου ομίλου της Α’ τοπικής, με το ένα ζευγάρι να έχει ξεκάθαρο φαβορί και το άλλο να είναι αρκετά αμφίρροπο.
Το πιο σπουδαίο ματς θα γίνει στη Μεσσήνη με τον Πάμισο να υποδέχεται την Α.Ε. Μάνης. Οι Νησιώτες έμειναν εκτός πλέι οφ πληρώνοντας τις εκτός έδρας ισοπαλίες με Εθνικό, Απόλλωνα και Ομόνοια και θέλουν πάση θυσία να προκριθούν στον τελικό και να κατακτήσουν το κύπελλο.
Γι’ αυτό και θα επιδιώξουν να κάνουν το πρώτο βήμα σήμερα στην έδρα τους, παίρνοντας μια “καθαρή” νίκη.
Από την άλλη η Μάνη πήρε την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο και μαζί το εισιτήριο για τα πλέι οφ, θέλει όμως διάκριση και στο κύπελλο.
Ετσι το συγκρότημα του Τάκη Δρούγα θα αναζητήσει ένα καλό αποτέλεσμα στη Μεσσήνη, εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει στον Κάμπο σε μία εβδομάδα.
Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο πριν από 20 ημέρες, με τον Πάμισο να κερδίζει με 2-1.
Το άλλο ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί, τον Πανθουριακό και αουτσάιντερ, τον Ολυμπιακό Ανάληψης.
Η ομάδα της Θουρίας με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Τάκη Σακελλαρόπουλο που πήρε τη θέση του Γιώργου Καλόμαλου μετά την κυριακάτικη ήττα από τη Μάνη, έχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας από την ομάδα της Ανάληψης και θα προσπαθήσει να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς.
Στον αντίποδα η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση και θα κοιτάξει να πάρει ένα αποτέλεσμα που να αφήνει ανοικτή την πρόκριση εν όψει του δεύτερου αγώνα στη Μεσσήνη.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Τετάρτη 2/3
Πάμισος - Α.Ε. Μάνης
Γήπεδο Μεσσήνης, 3.30 μ.μ.
Παπακωνσταντίνου, Γωεργαντάς, Σταυρόπουλος
Πανθουριακός - Ολυμπιακός Ανάληψης
Γήπεδο Ασπροχώματος, 3.30 μ.μ.
Σκόρδος, Κουρτέσης, Βανικιώτης