Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2022 11:36

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αήττητη με κρητικές ομάδες – Πάνοπλη με Εργοτέλη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αήττητη με κρητικές ομάδες – Πάνοπλη με Εργοτέλη

Κρητικά εμπόδια καλούνται να ξεπεράσουν οι πρωτοπόροι στον β’ όμιλο της Super League 2 στην 22η αγωνιστική.

Ο Λεβαδειακός δοκιμάζεται το Σάββατο στις 2.45 μ.μ. από την Ιεράπετρα και ένα εικοσιτετράωρο αργότερα η Καλαμάτα θα αναμετρηθεί με τον Εργοτέλη, σε ματς που θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ 3.
Η “Μαύρη Θύελλα” ευελπιστεί σε απώλεια βαθμών του Λεβαδειακού ώστε με νίκη να πλησιάσει ή και να βρεθεί στην κορυφή, από την οποία απέχει 3 βαθμούς, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τους Βοιωτούς.
Στα αξιοσημείωτα, ότι και η τρίτη της βαθμολογίας Καλλιθέα, που έχει ένα ματς λιγότερο από τον Λεβαδειακό και είναι στο -5 θα αντιμετωπίσει επίσης ομάδα από την Κρήτη, τον Ηρόδοτο, αλλά εντός έδρας.
Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί πάνοπλη την Κυριακή στο Ηράκλειο και με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί κόντρα σε Κρητικους. Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο μέτρησε 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Νίκησε στη Μεσσήνη με 2-0 τόσο τον Εργοτέλη, όσο και τον Ηρόδοτο, ενώ εκτός επικράτησε με 2-1 των Χανίων και 2-0 της Ιεράπετρας, έχοντας πρωταγωνιστή και σκόρερ των γκολ στην Κρήτη, τον Γιάννη Λουκίνα. Η μοναδική κρητική ομάδα που έκοψε βαθμούς από τους Μεσσήνιους ήταν η Επισκοπή, που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο γήπεδό της.

Το απίστευτο γκολ του Αναστασόπουλου

Η Καλαμάτα κόντρα στον Εργοτέλη πανηγύρισε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου την πρώτη νίκη ενώπιον του κοινού της, σ’ ένα ματς που θα μείνει όμως στην ιστορία για το απίστευτο γκολ του Νίκου Αναστασόπουλου στο 91’.
Ο Σπαρτιάτης μέσος της Καλαμάτας σκόραρε με φάουλ από τα 60 μέτρα, περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη. Αλλοι στη θέση του, θα εκτελούσαν με κοντινή πάσα το φάουλ για να κερδίσουν χρόνο. Αυτός είχε την έμπνευση να σουτάρει, βλέποντας τον Τσέλιο εκτός εστίας και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το γκολ έχει πλέον χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο, και είναι υποψήφιο για το καλύτερο τέρμα της χρονιάς στη Super League 2.