Πέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 13:27

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Πανιώνιος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με στόχο να πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β' τοπικής, ο Πανιώνιος ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για τη αγωνιστική σεζόν 2014-2015.


Αυτό ανέφερε σε σύντομη δήλωση του ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χουλιάρας, λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς: «Στόχος μας είναι να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα θα στηριχθεί, στον κορμός της περσινής χρονιάς και στις προσθήκες που θα γίνουν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Θα πορευτούμε τη φετινή χρονιά με ηρεμία, αγάπη και διάθεση για μπάλα».
Η πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά έγινε χθες το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου έγινε η γνωριμία σε παλιά και νέα πρόσωπα. Στην συνέχεια μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για να μπορέσει η ομάδα να βγάλει τη χρονιά χωρίς προβλήματα. Μετά ο νεαρός προπονητής μαζί με τους παίκτες, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν την πρώτη προπόνηση.
Από την διοίκηση παραβρέθηκαν οι παράγοντες Κώστας Δημητρακόπουλος, Θανάσης Καλόμαλος και Αλέκος Γαλέας.
Ο Γιώργος Χουλιάρας, που εκτός από ποδοσφαιριστής, θα έχει και την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας και φέτος θα κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής, στη διάρκεια της σεζόν θα στηριχθεί στους Μανώλη Νικολόπουλος, Διονύση Αργυράκη, Χάρη Χριστόπουλο, Μάνθο Στυλιανόπουλο, Ηλία Ηλιόπουλο, Γιάννη Γιάνναρη, Γιάννη Ανδριανόπουλο, Νίκο Βοσνάκη, Κλεάνθη Βοσνάκη, Διονύση Μακρή, Παναγιώτη Καλόμαλο, Μιχάλη Κώστα, Νίκο Λουμάκη, Κώστα Γιαννακόπουλο, Βασίλη Κοντοθανάση, Γιάννη Μπάκα, Γιάννη Ψαρρά, Αγγελο Τρίμμη, Νίκο Λιακόπουλο, Κώστα Σταματίου, Νίκο Περδίκη (παλιοί), Γιώργο Παπαδέα, Κώστα Μαυροειδή, Γιάννη Ραπτέα και Θανάση Παναγιωτόπουλο (νέοι), Παναγιώτη Κώστα, Δημήτρη Κουτρουμπή και Παναγιώτη Παραμπάτη (είναι φαντάροι).

Πήρε Παναγιωτόπουλο

Τελευταίο μέχρι στιγμής απόκτημα για τον Πανιώνιο είναι ο 33χρονος επιθετικός Θανάσης Παναγιωτόπουλος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής από το Φεβρουάριο αγωνίστηκε στον Αστέρα Βαλύρας, όπου έπαιξε σε 8 παιχνίδια και στα 90 λεπτά.
Ο Γιάννης Μπάκας, αποτελεί εσωτερική μεταγραφή, καθώς την προηγούμενη χρονιά λόγω εργασίας δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Τέλος παρέμεινε δανεικός για άλλον έναν χρόνο ο Γιώργος Γάλλος στην Ανδρούσα.