Πέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 13:30

Νέα πρόσωπα και στόχους παρουσίασε ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Τα νέα πρόσωπα που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής η ομάδα παρουσίασε χθες αργά το απόγευμα στο "Κεντρικό" η διοίκηση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας.


Στην πρώτη συγκέντρωση, ήταν σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρος Δημήτρη Μπούχαλη, ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιάννης Αδαμόπουλος.
Στη διάρκεια της συγκέντρωσης έγινε η γνωριμία των παλιών με τα νέα πρόσωπα και ο προπονητής Σταύρος Χριστόπουλος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές σχετικά με αγωνιστικά θέματα, αλλά και για τηνν έναρξη της προετοιμασίας, η οποία σύμφωνα με το σχεδιασμό των ανθρώπων του τριφυλλιού θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας". Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιεί και φέτος τόσο για την προετοιμασία, αλλά και για τις προπονήσεις και τα επίσημα παιχνίδια.
Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε σύντομη δήλωση του ανέφερε: «Πρώτα απ' όλα να σημειώσω ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα σχεδόν, καθώς έχει αλλάξει το 70%. Οσο για τους στόχους η ομάδα να παίζει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στη κατηγορία γιατί αυτό είναι η χαρά μας και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αναδειχθούν. Φυσικά θα προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σε κάθε ματς να κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει. Ολες οι ομάδες που συμμετέχουν σε μια τέτοια διοργάνωση στοχεύουν στο πρωτάθλημα. Εμείς θα βλέπουμε την πορεία μας κάθε αγωνιστική και ανάλογα θα θέτουμε στόχους».
Δύο λόγια μας είπε και ο εκπρόσωπος του δήμου κ. Αδαμόπουλος: «Δίνουμε το "παρών" σε τέτοιες εκδηλώσεις όταν μας καλούν οι ομάδες. Εύχομαι στην ομάδες καλή επιτυχία και να έχουν υγεία. Είναι τιμή για εμένα η πρόσκληση του Παναθηναϊκού και ήρθα να ευχηθώ να πάνε όλα καλά για την ομάδα.

Το έμψυχο δυναμικό

Ο κ. Χριστόπουλος θα έχει στη διάθεση του στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου τους Σωτήρη Κριτσωτάκη, Κώστα Ποτηριάδη, Δημήτρη Δημητρακόπουλο, Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλο, Τάσο Προζυμά, Ορέστη Κασάϊ, Γιάννη Μπιτσάκου, Παναγιώτη Πετρόπουλο, Σταύρο Ξυνό (παλιοί), Χρήστο Πετρόγιαννη, Νίκο Καναλουπίτη, Νίκο Κολόζη, Στέλιο Ραπτέα, Γιώργο Μπαρδή, Χρήστο Αθανασόπουλο, Θεόδωρο Κάστανο, Γιάννη Γεωργιτσέα, Νίκο Πανταζόπουλο, Χρήστο Χριστόπουλο, Δημήτρη Τσούκλερη, Παναγιώτη Ηλιόπουλο (νέοι) και σε όποιους άλλους παίκτες θα αποκτηθούν μέχρι την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής σεζόν.

Η διοίκηση

Ο Παναθηναϊκός έχει νέα διοίκηση, η οποία αποτελείται από τους Δημήτρη Μπούχαλη πρόεδρο, Θανάση Μακαρούνη α' αντιπρόεδρο και πρόεδρο στην ομάδα μπάσκετ, Κώστα Τύρο β' αντιπρόεδρο, Πέτρο Μπάκα γενικό γραμματέα, Αναστασία Μπάκα ταμία, Πέτρο Σκλάβο γενικό αρχηγό, Γιώτα Νέζη υπεύθυνη Τύπου, Αντζελα Σκλήκα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μέλη Γιάννη Πρεβεζάνο, Γιώργο Μπιρλή, Μηνά Μπακάλη.

Ασφάλιση παικτών

Η διοίκηση φρόντισε ώστε οι παίκτες να έχουν ασφαλιστική κάλυψη στη διάρκεια της χρονιάς για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τυχόν τραυματισμούς. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία συνεργασίας με ιδιωτική εταιρία ασφάλισης.