Τρίτη, 08 Μάρτιος 2022 22:43

FIFA: Οριστικά εκτός Μουντιάλ η Ρωσία!

Γράφτηκε από τον
FIFA: Οριστικά εκτός Μουντιάλ η Ρωσία!

Η FIFA τελικά δεν έκανε πίσω και οριστικοποίησε την αποβολή της Ρωσίας από τα play-off του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και μετάθεση της αναμέτρησης της Ουκρανίας με τη Σκωτία για τα προκριματικά!

Τελεσίδικο χαρακτήρα πήρε η απόφαση της FIFA να αποβάλλει τη Ρωσία από τα play-off του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ! Στο πλαίσιο κυρώσεων προς τους Ρώσους για την εισβολή τους στα ουκρανικά εδάφη, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημοποίησε τις εξελίξεις, δίνοντας αυτόματα το εισιτήριο στην Πολωνία για τον επόμενο γύρο των προκριματικών!

Συγκεκριμένα, οι Πολωνοί θα προκριθούν άνευ αγώνα στον τελικό της 29ης Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης Σουηδία - Τσεχία με διακύβευμα το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ.

Παράλληλα, η αναμέτρηση τους Ουκρανίας με τη Σκωτία για τα play-off που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 24 Μαρτίου θα μετατεθεί τελικά για τον προσεχή Ιούνιο, με την ακριβή ημερομηνία πάντως να μην έχει γνωστοποιηθεί.

Ο νικητής του εν λόγω ζευγαριού θα αναμετρηθεί ακολούθως με μια εκ των Ουαλία - Αυστρία, οι οποίες θα διασταυρώσουν με τη σειρά τους τα ξίφη τους στις 24 του Μάρτη.

Πηγή: gazzetta.gr