Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2022 15:50

Champions League: Τιτανομαχία στη Μαδρίτη, εύκολο έργο για Μάντσεστερ Σίτι

Γράφτηκε από τον

Σκληρή μονομαχία στο Μπερναμπέου ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ , με τους Παριζιάνους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, ενώ εύκολο είναι το έργο για τη Μάντσεστερ Σίτι, που κρατά στα χέρια της την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Δύο παιχνίδια, τέσσερις ομάδες, δύο εισιτήρια για τους 8 του Champions League. Την Τετάρτη (9/3) συνεχίζεται η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τις Μπάγερν και Λίβερπουλ να είναι οι δύο ομάδες που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά και σήμερα να κλειδώνουν ακόμα δύο θέσεις.

Στις 22:00 στο Μπερναμπέου η Ρεάλ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν σε μία μονομαχία για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Παριζιάνοι έχουν το προβάδισμα, χάρη στο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στις καθυστερήσεις, ωστόσο όλα παραμένουν ανοικτά για την πρόκριση.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αν θέλει να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, δεν θα πρέπει η εικόνα της να θυμίζει σε τίποτα την εμφάνιση που είχε στο Παρκ Ντε Πρενς, που ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στα νοκ άουτ του Champions League.

Οι Μαδριλένοι σημείωσαν αρνητικό ρεκόρ, καθώς είχαν μόλις τρεις τελικές, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2003-2004. Μάλιστα, καμία από τις τελικές της δεν ήταν στην εστία...

Θυμίζουμε ότι λόγω του τραυματισμού που είχε ο Γάλλος σούπερ σταρ τις προηγούμενες μέρες η παρουσία του στο ματς της ήταν αρχικά αμφίβολη. Ωστόσο, ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ταξίδεψε στη Μαδρίτη και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Παρί για τη μεγάλη ρεβάνς.

Στις 22:00 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο Έτιχαντ τη Σπόρτινγκ για να ολοκληρώσει το "έργο" που ξεκίνησε στη Λισαβόνα τον περασμένο Φλεβάρη. Οι πολίτες με πέντε γκολ έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ από την άλλη η Σπόρτινγκ καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του (5-0).

Τα αποτελέσματα στη φάση των 16

Μπάγερν - Ζάλτσμπουργκ (1-1, 7-1)
Λίβερπουλ -Ίντερ (2-0, 0-1 )
Ρεάλ - Παρί (0-1, 9/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD)
Μάντσεστερ Σίτι - Σπόρτινγκ (5-0, 9/3, 22:00 COSMOTE SPORT 3 HD)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο (1-1, 15/3 η ρεβάνς)
Άγιαξ - Μπενφίκα (2-2, 15/3 η ρεβάνς)
Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ (1-1, 16/3 η ρεβάνς)
Λιλ - Τσέλσι (0-2, 16/3 η ρεβάνς)

Πηγή: www.sport24.gr