Πέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 20:32

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές...

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές...

Οι μεταγραφές φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει για τον Τέλλο Αγρα, παρότι η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι εννέα ποδοσφαιριστές.
Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν για 1-2 παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο και μπροστά, προκειμένου να έχει περισσότερες επιλογές ο νέος προπονητής Δημήτρης Παναγιώτου.


Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται στον Αγρα ένας Νιγηριανός επιθετικός, 22 χρονών που δεν έχει παίξει ξανά στην Ελλάδα! Αν πείσει για τις ικανότητες του τότε θα αποκτηθεί, ενισχύοντας κι άλλο την επιθετική γραμμή της Γαργαλιανιώτικης ομάδας. Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Δημήτρης Μπερερής, Βασίλης Τουρλίδας, Μπάμπης Νάκος, Κλάιντι Τόσκα, Αποστόλης Κορομηλάς, Γρηγόρης Αναστασόπουλος, Νώντας Τσέρτος, Πατρίκ Ανδρέου και Νίκος Μπακάκης.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα τραυματισμών και αυτό είναι το ευχάριστο τη δεδομένη περίοδο.
Μέχρι και σήμερα οι παίκτες του Αγρα έκαναν διπλές προπονήσεις (δεν δόθηκε κανένα φιλικό), αύριο θα κάνουν μόνο το απόγευμα μιας και το Σάββατο υπάρχει ο αγώνας κυπέλλου με τον Κεραυνό Καλαμάτας στους Γαργαλιάνους.
Ο μοναδικός απόντας από αυτό το ματς θα είναι ο τερματοφύλακας Πατρικ Ανδρέου, μιας και έχουν εκδοθεί όλα τα άλλα δελτία των νεοαποκτηθέντων παικτών.