Πέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 20:36

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στην προπόνηση ο Θύμιος Αργυρόπουλος, φέρνει δύο μέσους

Γράφτηκε από τον

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος είχε απασχολήσει την Καλαμάτα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, πριν 15 μέρες περίπου, όμως η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει. Ο 24χρονος πρώην μέσος του Παναιγιάλειου όμως σήμερα βρέθηκε στην Καλαμάτα αφού οι «μελανόλευκοι» επανέφεραν το ενδιαφέρον τους, συμμετείχε στην προπόνηση και πλέον οι πιθανότητες απόκτησης του είναι αρκετές.


Επιπλέον, οι Μεσσήνιοι αναμένεται να φέρουν ακόμη δύο μέσους εντός των ημερών, αφού εκτιμάται ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση στην μεσαία γραμμή.
Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο με τον Σαλαπάτα να κάνει ατομικό πρόγραμμα, τον Σκάρο να ανεβάζει ρυθμούς και τον Δημητριάδη να παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Όσον αφορά τον Χρήστο Καλαντζή, έχει πρηστεί λίγο το γόνατο του και θα μείνει λίγες μέρες εκτός, ωστόσο εκτιμάται πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Τέλος, το προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό με την Ερμιονίδα αναβλήθηκε και οι Μεσσήνιοι ενδεχομένως να κλείσουν φιλικό με άλλο αντίπαλο. Το επόμενο κλεισμένο φιλικό είναι αυτό της Τετάρτης με τον Ερμή Κιβερίου, στο Δημοτικό Στάδιο.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ