Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 13:19

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-1: “Αλωσε” και τη Ζάκυνθο με Τσιγαρίδη και "αγκάλιασε" την 3η θέση (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Μετά τη Βάρδα το Διαβολίτσι άλωσε μέσα σε μία εβδομάδα και η Ζάκυνθο, επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού Σκουλικάδου με γκολ του Τσιγαρίδη για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ συνέχισε λοιπόν την εντυπωσιακή του πορεία και “αγκάλιασε” την τιμητική 3η θέση μιας και ξέφυγε 7 βαθμούς από τον 4ο Αχέροντα Καναλακίου, τρεις μόλις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη η ήττα αυτή ήταν καταδικαστική ουσιαστικά για τον Εθνικό Σκουλικάδου, αφού βρέθηκε τέσσερις βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ενώ χρωστά να κάνει το ρεπό του.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν τα νώτα τους και να επιδιώκουν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις.
Στο 40’ ο νεαρός Πάρης Τσιγαρίδης με ωραίο χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1, σε ένα καίριο χρονικά σημείο.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός Σκουλικάδου πίεσε για την ισοφάριση και στο 72’ είχε δοκάρι σε σουτ του Ουατάρα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μαρούδας σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.
Στο 80’ ο Λιβέρης έκανε τη σέντρα, αλλά ο Τραγούδας δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά από κοντά.
Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως ο Ηλιόπουλος πλάσαρε άουτ και ενώ ήταν τετ α τετ.
Διαιτητής ήταν ο Πετρόπουλος (Αχαΐας), με βοηθούς την Αβραμοπούλου και τον Γαλάνη από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Χατζηλάρι, Ελέζι, Τσουκαλάς, Λυρτζής, Λιβέρης, Τραγούδας, Μπλάτζιος, Περιστέρης (70′ Ουατάρα), Μαρούδας, Νακαγιάμα (85′ Τσίνα), Κακολύρης (80′ Πετεινίδης)
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Δημητρίου, Βέλλης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Πιτσιλής, Στραβάκος, Θώδης, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (70’ Γκελγκέρια), Μουλιάτος (55’ Μιχαλόπουλος).