Τρίτη, 15 Μάρτιος 2022 13:18

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Στο τέλος το ταμείο”, λέει ο Κώστας Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική έκανε η Κυπαρισσία, καθώς επικράτησε την Κυριακή στον Κάμπο με 2-1 της Α.Ε. Μάνης, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η τριφυλιακή ομάδα πήρε παράλληλα και τη.... ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τους Μανιάτες.
“Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια. Είχαμε δουλέψει ένα πλάνο σ’ ένα ιδιαίτερο γήπεδο και κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε τις δυσκολίες και αυτό που μένει, είναι ότι μπορέσαμε και φύγαμε με τους 3 βαθμούς”, το σχόλιο του Κώστα Παλαμάρα για το σπουδαίο διπλό, που ήρθε μετά από 25 μέρες απραξίας, αφού η Κυπαρισσία είχε να αγωνιστεί από τις 16 Φεβρουαρίου και το 4-0 με τον Ακρίτα Κορώνης, παίρνοντας στη συνέχεια στα χαρτιά τη νίκη με Πύλο και Χώρα.
Ο προπονητής του ΑΟΚ τονίζει ότι: “Το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει και το μυαλό μας είναι στο ματς με τον Τέλλο Αγρα. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών”. Για τη μάχη του τίτλου στα πλέι οφ, ο Κώστας Παλαμάρας εκτιμά ότι: “Ακόμα είναι νωρίς για να πούμε κάτι. Η Μάνη είναι καλή ομάδα και δεν μπορούμε να τη βγάζουμε εκτός, επειδή έχασε. Οποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και μαζέψει γρήγορα τους βαθμούς που θέλει, θα πάρει το πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Η Κυπαρισσία προετοιμάζεται πλέον για το πρώτο εντός έδρας ματς στα πλέι οφ, το Σάββατο με τον Τέλλο Αγρα. Η ομάδα των Γαργαλιάνων ηττήθηκε την Κυριακή στο γήπεδό της με 2-3 από τον Πανθουριακό και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μην χάσει τις ελπίδες για την πρωτιά.
Για τον ΑΟΚ ωστόσο το τρίποντο είναι μονόδρομος, ώστε να έχει αντίκρισμα το διπλό στον Κάμπο.
Αγωνιστικά, οι Κατσιώλης και Αθανασόπουλος αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα της Κυριακής, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση του Κώστα Παλαμάρα για το δεύτερο ματς στα πλέι οφ.