Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 19:51

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ20: Αναβλήθηκε ο αγώνας με Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ20: Αναβλήθηκε ο αγώνας με Αστέρα Βλαχιώτη

Αναβλήθηκε σήμερα το απόγευμα το προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι της ομάδας Κ20 της Καλαμάτας με τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Αστέρα.

Μήνυμα της Κ20 για τον πόλεμο

Η Κ20 της Καλαμάτας πήρε θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία στέλνοντας το δικό της μήνυμα μέσω ενός βίντεο ολιγόλεπτης διάρκειας, το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ. Μέσα από αυτό το βίντεο, οι νεαροί παίκτες της Κ20 λένε όχι στον πόλεμο ναι στην ειρήνη.
Οι παίκτες που δίνουν το μήνυμα είναι οι Αλεν Λούτα, Γιώργος Σκοπέτος, Σμαράλντο Σάλα, Μιχάλης Στυλιανόπουλος, Βαλάντης Ρούπας, Παναγιώτης Τσιφτσής, Γιώργος Κουρεντζής, Παναγιώτης Σερπάνος, Χάρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μούζος, Αχιλλέας Γκότσης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Κώστας Παπαγεωργακόπουλος, Σάββας Μουζάκης, Παναγιώτης Γουρνάς, Βασίλης Δημητρίου, Χρήστος Δρούγας, Ανδρέας Μεμά, Γιάννης Σαούτης, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάσος Χατζηαγγελής, ο προπονητής Φραγκίσκος Κεράνης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Τζανέτος Κατσαρέας και ο γυμναστής Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος.