Παρασκευή, 22 Αύγουστος 2014 20:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παίρνει Μαρτίνο και Αργυρόπουλο, φιλικά με Ερμή Κιβερίου και ΑΟ Λουτρακίου

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παίρνει Μαρτίνο και Αργυρόπουλο, φιλικά με Ερμή Κιβερίου και ΑΟ Λουτρακίου

Η ενίσχυση συνεχίζεται στην "Μαύρη Θύελλα" που θα προσθέσει δύο ακόμη μέσους στο ρόστερ της. Ο ένας μάλιστα είναι… γνωστός καθώς πρόκειται για τον Δημήτρη Μαρτίνο, ο οποίος είχε έρθει στην ομάδα τον Ιανουάριο και είχε παίξει στο β' γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας 14 συμμετοχές.


Ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο και αρχικά η Καλαμάτα δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον να ανανεώσει την παραμονή του. Τελικά, τις τελευταίες μέρες υπήρξε νέα επαφή με τον παίκτη, ο οποίος χθες ήρθε στην Καλαμάτα και συμμετείχε μάλιστα στην σημερινή προπόνηση.
Στην προπόνηση συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και ο Θύμιος Αργυρόπουλος, 24χρονος πρώην μέσος του Παναιγιάλειου. Να θυμίσουμε πως η Καλαμάτα είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη πριν περίπου 15 μέρες, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, όμως τότε δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του.
Ωστόσο οι Μεσσήνιοι επανέφεραν το ενδιαφέρον τους και έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη.
Απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθούν και οι δύο μεταγραφές, η ανακοίνωση των οποίων θα γίνει λογικά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Φιλικά με Ερμή και Λουτράκι

Αγωνιστικά, το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει χωρίς φιλικό ματς αφού αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος αγώνας με την Ερμιονίδα. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι αυτό της Τετάρτης με τον Ερμή Κιβερίου (στο Δημοτικό Στάδιο) ενώ την επόμενη Κυριακή 31 Αυγούστου η Καλαμάτα θα πάει στο Λουτράκι όπου θα παίξει με τον ομώνυμη ομάδα, την οποία θα βρει φέτος στο δρόμο της στην Γ' εθνική.
Όσον αφορά τον Χρήστο Καλαντζή, σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σιγά σιγά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς αφού ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχίες.