Σάββατο, 23 Αύγουστος 2014 07:39

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Το Σαββατοκύριακο τα πρώτα ματς της β' φάσης - τα νέα των 32 ομάδων και το πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις και πλέον μήνες αποχής οι περισσότερες ομάδες της Μεσσηνίας μπαίνουν σήμερα και αύριο στο γήπεδο, μιας και διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Για την α' φάση έγιναν μόνο δύο παιχνίδια, με τη Μάνη και τον Χανδριναϊκό να παίρνουν την πρόκριση απέναντι σε Απόλλωνα Πεταλιδίου και Δόξα Καλαμάτας αντίστοιχα.


Αυτό το διήμερο μπαίνουν στη μάχη και όλες οι ομάδες της Α' τοπικής, οι οποίες έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αφού παίζουν με ομάδες από την Α1 και τη Β' τοπική, ενώ υπάρχει και επαναληπτικός.
Η Κυπελλούχος Μεσσηνίας Κυπαρισσία παίζει με μια ομάδα Β' τοπικής, τη Μάνη και θα έχει εύκολο έργο, ενώ Πάμισος, Εράνη, Μεσσηνιακός και Εθνικός Μελιγαλά αντιμετωπίζουν τρεις από τις δυνατές ομάδες της Α1 τοπικής, όπως ο Πανθουριακός, ο Α.Ο. Φαραί, η Ομόνοια και ο Χανδριναϊκός αντίστοιχα.
Ας δούμε κάθε ματς ξεχωριστά, όπως και τα νέα των 32 ομάδων:

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΜΦΙΘΕΑ

Να καθαρίσει από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση θέλει το Ασπρόχωμα που υποδέχεται στο γήπεδο του την Αμφιθέα.
Η ομάδα του Πέτρου Χιώτη επέστρεψε φέτος στην Α' τοπική, θέλει όμως να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και στο κύπελλο.
Απόντες θα είναι οι τραυματίες Δημητρίου και Α. Ηλιόπουλος και ο Φίλιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Η Αμφιθέα που ανέβηκε πέρυσι από τη Γ' στη Β' τοπική και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στο Ασπρόχωμα.
Πρόκειται για την Ακαδημία Παμίσου που μεσοβδόμαδα έδωσε φιλικό με τον Πανθουριακό και τα πήγε αρκετά καλά (ήττα με 1-0).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ

Η Σπερχογεία παραδοσιακά τα πηγαίνει καλά στο κύπελλο διαγράφοντας καλές πορείες και το ίδιο θα προσπαθήσει και φέτος.
Το πρώτο εμπόδιο που καλείται να περάσει είναι της γειτονικής Αμφειας, με την οποία μοιράζονται το γήπεδο της Σπερχογείας.
Ο Τάσος Χατζηαγγελής δεν υπολογίζει στους Βασιλόπουλο, Ασημακόπουλο, Ζουμπόπουλο και Μουλαβασίλη που ακόμη δεν έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία, στον τιμωρημένο από πέρυσι Σωτηράκο και στον τραυματία Κουρέα.
Στον αντίποδα ο Παπαφλέσσας Αμφειας κατάφερε να ανέβει στην Α1 τοπική, όμως στο κύπελλο έχει δύσκολο έργο απέναντι στους "Ταύρους". Αγχος φυσικά δεν υπάρχει για την ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου που χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ

Νίκη με καλή εμφάνιση θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στο σημερινό ματς με το Νέο Αρι που θα γίνει στο "Γ. Λουκαρέας".
Οι "ερυθρόλευκοι" προχώρησαν σε ανανέωση του έμψυχου δυναμικού τους το καλοκαίρι, κάνοντας αρκετές μεταγραφές και το ζητούμενο είναι να υπάρξει ομοιογένεια.
Δίχως αμφιβολία η ομάδα του Γιώργου Πολυμενέα, ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο τον Σταυρόπουλο που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα από τον Αρι.
Από την άλλη ο Νέος Αρις βλέπει τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας δίχως άγχος, αφού στόχος του είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.
Ο προπονητής Σταύρος Γεωργιόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πρώτο ματς μπροστά στον κόσμο του δίνει σήμερα ο Τέλλος Αγρας που υποδέχεται τον Κεραυνό Καλαμάτας και θέλει μια πειστική εμφάνιση και μία ευρεία νίκη, ώστε να μην αγχωθεί στη ρεβάνς.
Οι "ερυθρόλευκοι" που ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι θέλουν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και σκοπός τους είναι να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο κύπελλο.
Ο προπονητής Δημήτρης Παναγιώτου δεν υπολογίζει μόνο στον Ανδρέου.
Από την άλλη ο Κεραυνός Καλαμάτας πηγαίνει ελλιπής στους Γαργαλιάνους, ξέροντας πως το έργο του θα είναι δύσκολο.
Ο τεχνικός Τάσος Χαρίτος δεν θα έχει στη διάθεση του τους
Κουτσαντώνη, Λότση, Καναλουπίτη, Παναγιωτίδη, Νιάρχο, Παντελόπουλο και Γκότση, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του  Κότση.
Στόχος είναι να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στο μεγάλο του αντίπαλο.\
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ

Καλά δείγματα γραφής έχει δείξει ο Μεσσηνιακός στα φιλικά με Σπερχογεία και Απόλλωνα Καλαμάτας και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και απέναντι στην Ομόνοια, "καθαρίζοντας" την υπόθεση πρόκριση.
Οι "πράσινοι" που έχουν ένα νεανικό ρόστερ θα κοιτάξουν να παίξουν καλό και στρωτό ποδόσφαιρο.
Ο Ελβιο Μάνα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός από τους Τζαβάρα και Πανταζή που δεν έχουν βγει τα δελτία τους.
Στον αντίποδα η Ομόνοια γνωρίζει πως θα έχει δύσκολο έργο σε ένα μεγάλο γήπεδο και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θα προσπαθήσει όμως να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση, αποσπώντας ένα καλό αποτέλεσμα.
Ο νεαρός Δρογγίτης είχε προχθές ένα ατύχημα με τη μηχανή μαζί με τον Π. Μπουραντώνη και θα λείψει μιας και έκανε 10 ράμματα στο γόνατο. Επίσης θα λείψουν και οι Α. Γιακουμής και Ντέρτζια.

ΔΩΡΙΟ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Να εξασφαλίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση στη γ' φάση του κυπέλλου θέλει το Δώριο που φιλοξενεί σήμερα τον Μιλτιάδη.
Ο Δωριέας του Γιάννη Αντωνόπουλου έχει πάντως ορισμένες σημαντικές ελλείψεις, μιας και δεν θα παίξει ο τραυματίας Βασιλόπουλος και ο Αντωνίου που ακόμη δεν έχει ενταχθεί στην προετοιμασία.
Ο Μιλτιάδης απέκτησε αρκετούς έμπειρους παίκτες τη μεταγραφική περίοδο και έχει φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.
Στο κύπελλο απέναντι στο Δώριο τα πράγματα είναι δύσκολα και θα χρειαστεί μία καλή εμφάνιση για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο τεχνικός Κώστας Στυλιανόπουλος δεν υπολογίζει τον τραυματία
Α. Στασινόπουλο που θα χάσει όλη σχεδόν τη χρονιά και τον Δημόπουλο (τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας) που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.
Αντιθέτως ο έμπειρος μέσος Κώστας Δεσποτόπουλος που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες έχει δικαίωμα συμμετοχής.
   
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ

Μέχρι τους "4" του θεσμού είχε φτάσει πέρυσι το Διαβολίτσι και θέλει και φέτος να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά.
Πρώτο εμπόδιο είναι ο Παπαφλέσσας Χώρας με την ομάδα του Σωτήρη Δημάκη να θέλει μια "καθαρή" νίκη για να αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης.
Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Δασκαλάκης και ο τραυματίας Μαυροειδάκος.
Οσον αφορά την ομάδα της Χώρας αυτό που θέλει είναι να κάνει μια καλή εμφάνιση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την Α1 τοπική.
Ο προπονητής Μιχάλης Φασουλής δεν υπολογίζει στον Α. Τσέρτο που έχει μια προσωπική υποχρέωση και στον τιμωρημένο Γ. Καγιά.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση έχει η Κορώνη και μένει να το δείξει αυτό στο γήπεδο απέναντι στην Αναγέννηση Παραλίας. Το άσχημο είναι πως ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Μεθώνης, όμως αυτό θα πρέπει να το συνηθίζουν για φέτος οι παίκτες του Δημήτρη Κουτσουμπού.
Η Αναγέννηση Παραλίας αν και ομάδα Β' τοπικής δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο και θα προσπαθήσει να κοντράρει την Κορώνη, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού.
Ο τεχνικός Νίκος Μανιατέας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Εύκολο έργο θα έχει λογικά ο Απόλλωνας Καλαμάτας αύριο το απόγευμα στο "Γ. Λουκαρέας" απέναντι στην Καλλιθέα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω. Το συγκρότημα του Γιώργου Γρηγορόπουλου θα επιδιώξει να συνδυάσει νίκη με πολλά γκολ και καλή εμφάνιση.
Η μοναδική απουσία είναι ο Κουκέας.
Η Καλλιθέα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β' τοπικής και τα ματς με τον ισχυρό Απόλλωνα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις και να δει τις δυνατότητες της.
Ετσι δεν υπάρχει άγχος και οι παίκτες της Καλλιθέας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΜΕΘΩΝΗ

Μόνο ο Κάλλας θα λείπει από την Ανδρούσα στο Κυριακάτικο ματς με τη Μεθώνη για την α' φάση του κυπέλλου. Ολοι οι άλλοι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Κώστα Καρλαύτη μιας και έχουν εκδοθεί και τα δελτία των νεοαποκτηθέντων. Η Ανδρούσα θα επιδιώξει να μην δεχθεί γκολ και να πάρει μια "καθαρή" νίκη, γνωρίζοντας πως η Μεθώνη στην έδρα της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Στον αντίποδα η Μεθώνη έχει υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και στο ματς κυπέλλου με την Ανδρούσα θα κοιτάξει να δείξει το καλό της πρόσωπο.
Το ευχάριστο είναι πως ο προπονητής Θανάσης Λακριντής έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ

Την υπεράσπιση του τίτλου της ξεκινά η Κυπαρισσία και σε πρώτη φάση το έργο της θα είναι εύκολο μιας και παίζει αύριο στην έδρα της με τη Μάνη.
Σκοπός λοιπόν είναι μια καλή εμφάνιση με αρκετά γκολ, με τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές που τα πάνε εξαιρετικά στην προετοιμασία.
Θα λείψουν οι Παναγόπουλος, Ντουγερόγλου, Σούπουλι, Σιγέρης,
Φ. Παναγόπουλος και Γιοβάνοφ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχει ο 22χρονος αριστερός χαφ Ηλίας Κυριακούλης που αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.
Οσον αφορά τη Μάνη τα κατάφερε μια χαρά στον α' γύρο αποκλείοντας στα πέναλτι μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, όμως τώρα καλείται να κολυμπήσει στα… βαθιά.
Φυσικά δεν υπάρχουν βλέψεις πρόκρισης απέναντι στην Κυπαρισσία και στόχος είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση.
Θα λείψει ο τιμωρημένος Καμπανάρος.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΙΑΝΤΑΣ

Να παίξει καλό ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τον κόσμο του και να πάρει τη νίκη θέλει ο Τσικλητήρας Πύλου στο αυριανό ματς με τον Αίαντα.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου δεν θα υποτιμήσει την καλαματιανή ομάδα και θα παίξει με σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ανέτοιμοι είναι οι Μπουντάς, Μπιλάλι και Π. Καλδής, ενώ δεν έχει βγει ακόμη το δελτίο του Γ. Αντωνόπουλου που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες.
Από την άλλη ο Αίαντας θα κοιτάξει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να σταθεί καλά σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.
Ο τεχνικός Γιάννης Σακελλαρόπουλος όπως κάνει πάντα θα δώσει ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς παίκτες.

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ

Με μοναδικό απόντα τον στρατευμένο Σεϊτάι θα παραταχθεί ο Πάμισος στο κυριακάτικο ματς με τον Πανθουριακό στο γήπεδο της Μεσσήνης.
Οι νησιώτες θέλουν να καθαρίσουν από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση και δεν θα υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τον Πανθουριακό που έχει πολλούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του.
Οι Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής περιμένουν από τους παίκτες τους να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο ικανοποιώντας το απαιτητικό φίλαθλο κοινό της Μεσσήνης.
Οσον αφορά τον Πανθουριακό θα εμφανιστεί κομπλέ στο παιχνίδι της Μεσσήνης και θα προσπαθήσει να κοντράρει το μεγάλο του αντίπαλο.
Ο τεχνικός Γιώργος Αργυρόπουλος ξέρει πολύ καλά την ομάδα της Μεσσήνης αφού την έχει υπηρετήσει για χρόνια και θα κοιτάξει να εξουδετερώσει όσο είναι δυνατόν τα ατού της.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ

Το κύπελλο σίγουρα δεν είναι πρωταρχικός στόχος για τον Εθνικό Μελιγαλά που όμως θα επιδιώξει να προχωρήσει στο θεσμό.
Ο Χανδριναϊκός μπορεί να παίζει σε μικρότερη κατηγορία, όμως είναι ισχυρός αντίπαλος και το ματς θέλει προσοχή, όπως έχει τονίσει στους παίκτες του ο Γιώργος Καλόμαλος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καραγιάννη.
Στον αντίποδα ο Χανδριναϊκός έβαλε έξι γκολ στη Δόξα Καλαμάτας την περασμένη Τετάρτη, όμως αύριο θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο κόντρα στον Εθνικό. Το ευχάριστο είναι πως ο τεχνικός Παναγιώτης Βλαχόγιαννης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

ΕΡΑΝΗ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ

Με σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό θα παραταχθεί η Εράνη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Α.Ο. Φαραί. Σκοπός είναι να πάρει τη νίκη και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.
Η μοναδική απουσία για τον προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο είναι ο Πετρόγιαννης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ έχουν εκδοθεί τα δελτία και των πέντε νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.
Από την άλλη ο Α.Ο. Φαραί ξέρει πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο και θα κοιτάξει να κοντράρει τον μεγάλο του αντίπαλο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την Α1 τοπική.
Ο προπονητής - παίκτης Βασίλης Μπλέτσας δεν υπολογίζει μόνο στον Μπάκα, που θα λείπει για… ευχάριστο λόγο μιας και παντρεύεται την Κυριακή!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Να μπει με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις της φετινής σεζόν θέλει ο Αστέρας Αρφαρών που φιλοξενεί την Κυριακή τον Ηρακλή Καλαμάτας.
Οι "κυανόλευκοι" θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη.
Ο προπονητής Τάκης Βούτσας δεν υπολογίζει τους Κεράνη, Μπαστακό, Μητρόπουλο και Μπαράι.
Ο Ηρακλής Καλαμάτας θα παίξει δίχως άγχος στα Αρφαρά τεστάροντας τις δυνατότητες απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Ο τεχνικός Νίκος Μουλατσιώτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός από τους φοιτητές, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λίγγρη.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Σάββατο
Ασπρόχωμα - Αμφιθέα
Γήπεδο Ασπροχώματος, 6 μ.μ.
Γκούμας, Ξηρόκωστας, Τσουλάκος
Σπερχογεία - Παπαφλέσσας Αμφειας
Γήπεδο Σπερχογείας «Πέτρος Γεωργανάς», 6 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Τσίρμπας, Τσαούση
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Νέος Αρις
Γήπεδο ΚΤΕΛ «Γ. Λουκαρέας», 6 μ.μ.
Σερεμέτης, Τσέλο, Παυλοπούλου
Τέλλος Αγρας - Κεραυνός Καλαμάτας
Γήπεδο Γαργαλιάνων, 6 μ.μ.
Λάμιας, Αδαμόπουλος, Ι. Γιαννέτσος
Μεσσηνιακός - Ομόνοια
Γήπεδο Μεσσηνιακού, 6 μ.μ.
Νικολόπουλος, Αντωνόπουλος, Ταβουλαρέας
Δώριο - Μιλτιάδης
Γήπεδο Δωρίου, 6 μ.μ.
Νίκας, Καλογερόπουλος, Ρέκκας
Διαβολίτσι - Παπαφλέσσας Χώρας
Γήπεδο Διαβολιτσίου, 6 μ.μ.
Πλακογιάννης, Τσοπανάκης, Ηλιόπουλος

Κυριακή
Ακρίτας Κορώνης - Αναγέννηση Παραλίας
Γήπεδο Μεθώνης, 6 μ.μ.
Κουτσαναστάσης, Ηλιόπουλος, Καυκάς
Απόλλωνας Καλαμάτας - Καλλιθέα
Γήπεδο ΚΤΕΛ «Γ. Λουκαρέας», 6 μ.μ.
Πλακογιάννης, Μπασιλάρης, Παυλοπούλου
Ανδρούσα - Μεθώνη
Γήπεδο Ανδρούσας, 6 μ.μ.
Νίκας, Ι. Γιαννέτσος, Αντωνόπουλος
Κυπαρισσία - ΑΕ Μάνης
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 6 μ.μ.
Αδαμόπουλος, Ξηρόκωστας, Ταβουλαρέας
Τσικλητήρας Πύλου - Αίαντας
Γήπεδο Πύλου, 6 μ.μ.
Γκούμας, Τσουλάκος, Μιχαλόπουλος
Πάμισος - Πανθουριακός
Γήπεδο Μεσσήνης, 6 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Καλογερόπουλος, Αθανασοπούλου
Εθνικός Μελιγαλά - Χανδριναϊκός
Γήπεδο Μελιγαλά, 6 μ.μ.
Λάμιας, Τσίρμπας, Τσοπανάκης
Εράνη - Α.Ο. Φαραί
Γήπεδο Φιλιατρών, 6 μ.μ.
Νικολόπουλος, Ρέκκας, Παναγιωτόπουλος
Αστέρας Αρφαρών - Ηρακλής Καλαμάτας
Γήπεδο Αρφαρών, 6 μ.μ.
Σερεμέτης, Τσαούση, Τσέλο