Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 10:36

Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΠΛΕΙ ΟΦ: Σημαντικές μάχες στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον

Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα Κυριακή τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Στην Κυπαρισσία, ο ΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πανθουριακό και στους Γαργαλιάνους, ο Τέλλος Αγρας θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Μάνης. Οι τέσσερις αντίπαλοι έχουν κοινό στόχο της νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Στο παιχνίδι της Κυπαρισσίας, οι γηπεδούχοι δεν έκαναν και την καλύτερη προετοιμασία εξαιτίας των τραυματισμών και της ίωσης που αντιμετώπιζαν κάποιοι παίκτες. Ετσι ο Κώστας Παλαμάρας θα αποφασίσει λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς για τους παίκτες θα πάρει στην αποστολή, αλλά και αυτούς που θα χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα. Από εκεί και πέρα στόχος είναι η κατάκτηση του τρίποντου που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από την άλλη στον Πανθουριακό, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Παναγιώτη Γεωργιόπουλου και τους Παναγιώτη Οικονομέα, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι κανονικά στη διάθεση του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου. Η ομάδα της Θουρίας θέλει νίκη ώστε να παραμείνει κοντά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
Στον αγώνα των Γαργαλιάνων, η τοπική ομάδα μπορεί να έχει χάσει στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ, όμως η προσπάθεια για να διεκδικήσει την πρωτιά και τον τίτλο θα συνεχιστεί, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί. Ετσι μοναδικός στόχος είναι η νίκη απέναντι στους Μανιάτες. Ο προπονητής Δημήτρης Λίτσας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βασίλη Αλεβίζο και τον Χρήστο Λαμπίρη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα δώσει το παρών.
Η Α.Ε. Μάνης μετά την αξιόλογη παρουσία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ανάλογη πορεία και στα πλέι οφ και να τερματίσει στην κορυφή. Ετσι στο σημερινό ματς θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς. Ο προπονητής Παναγιώτης Δρούγας υπολογίζει στους Νίκο Περιβολάρη και Ηλίας Κουντάνη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν θα δώσει το παρών ο Μάριος Μπέρμπερη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά από δύο παιχνίδια έχουν ως εξής:

Κυριακή 27/3
(3η αγωνιστική)
Κυπαρισσία – Πανθουριακός
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 3.30 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Τσουλάκος, Καραμπέτσος
Τέλλος Αγρας – Α.Ε. Μάνης
Γήπεδο Γαργαλιάνων, 3.30 μ.μ.
Πλακογιάννης, Τσοπανάκης, Βανικιώτης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 2 αγώνες)
1. Κυπαρισσία 8-4 6
2. Πανθουριακός 3-2 4
3. Α.Ε. Μάνης 1-2 1
4. Τέλλος Αγρας 5-9 0