Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 16:46

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-2: Προηγήθηκε αλλά δεν απέφυγε την ήττα

Γράφτηκε από τον

Την ήττα στη Γαστούνη γνώρισε χθες το απόγευμα το Διαβολίτσι, όπου έχασε με 3-2 από τον Αίαντα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως λίγα λεπτά αργότερα από μια στατική φάση δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Εκεί υπήρξε αποδιοργάνωση και μέχρι οι παίκτες να συγκεντρωθούν στον αγώνα οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά. Στο ξεκίνημα του β’ μέρος η ομάδα της Γαστούνης κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ.
Το Διαβολίτσι που δεν έπιασε τα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσης, δεν άφησε το παιχνίδι και διεκδίκησε μέχρι το τέλος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κατάφερε να μειώσει στο 72’ και από εκεί και πέρα όλα τα παιδιά προσπάθησαν για την ισοφάριση, ώστε να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας. Λίγο έλλειψε να το πετύχει στα τελευταία λεπτά, όμως ο Γκελγκέρια δεν βρήκε στόχο και το 3-2 έμελε να είναι το τελικό σκορ.
Οπως φάνηκε από την εξέλιξη της αναμέτρησης, στοίχισε η απουσία του υψηλόσωμου αμυντικού Τάσου Καντούση.
Το Διαβολίτσι στα τελευταία 10 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο γιατί στο 82’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Μπαλόπουλος για εξύβριση.

Τα γκολ

Στο 14’ ο Γουέσλεϊ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρότι η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και έγινε έτσι το 0-1.
Στο 20’ μετά από κόρνερ ο Δούλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Βατσής εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Καπατσώρη και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αίαντα, κάνοντας το 2-1. Στο 47’ ο Καράμπελας πέρασε την μπάλα πάνω από τον Καπατσώρη που είχε πέσει για να τον εμποδίσει να σουτάρει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Στο 72’ ο Μουλιάτος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Στο 87’ ο Γκελγκέρια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν επιχείρησε το σουτ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος (72′ Παπαχριστόπουλος), Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Καράμπελας (59′ Βράπι), Ζοάο Κλαούντιο, Ντελγκάδο (90′ Μπουρδέκας).
A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣIOY: Καπατσώρης, Πιτσιλής, Bέλλης, Πάγια, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Δημητρίου (60’ Γκελγκέρια), Θώδης, Ηλιόπουλος, Μουλιάτος (75’ Τσιγαρίδης), Γουέσλεϊ (82’ Μιχαλόπουλος).