Δευτέρα, 25 Αύγουστος 2014 19:06

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ζάρκου στον Πανθουριακό - ικανοποίηση για την εμφάνιση στο ματς με Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Ακόμη πιο ισχυρός στην επιθετική γραμμή έγινε από σήμερα ο Πανθουριακός με την απόκτηση του Στέλιου Ζάρκου.


Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από τον Πάμισο, όπου αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν και μετά από συζητήσεις που είχε με τους παράγοντες του Πανθουριακού κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία επισημοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.
Ο έμπειρος επιθετικός στην περσινή του παρουσία στον Πάμισο, αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια (συνολικά 1.812 λεπτά) και σημείωσε 13 γκολ.

Αξιόλογη εμφάνιση

Σε ότι αφορά τον πρώτο αγώνα της γ' φάσης του κυπέλλου, όπου ο Πανθουριακός έχασε στη Μεσσήνη από τον Πάμισο, ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος δήλωσε στο "Notosport": «Πέσαμε πάνω σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ξέραμε τις δυνατότητες του Παμίσου στην έδρα του. Είχαμε την ατυχία λίγο πριν τον αγώνα να χάσουμε δύο βασικούς μας παίκτες τους Δασκαλάκη  (γαστρεντερίτιδα) και  Κουρεντζή (πρόβλημα στο γόνατο). Από εκεί και πέρα η ομάδα είχε μια αξιόλογη εμφάνιση, ήμασταν ανταγωνιστικοί καθ' όλη της διάρκεια του αγώνα, δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες και λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική πάσα, λίγο η έλλειψη τύχης, μας εμπόδισαν να φτάσουμε τουλάχιστον στην επίτευξη ενός τέρματος. Στενοχωριόμαστε για την ήττα της ομάδας σε αυτό το ματς, κρατάμε όμως την πολύ καλή εμφάνιση που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και συνεχίζουμε με πολύ σκληρή δουλειά για τον επόμενο αγώνα με τον Πάμισο, αλλά και την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα».
Με προπονήσεις και φιλικό την Τετάρτη το απόγευμα θα συνεχίσει ο Πανθουριακός την προετοιμασία του αυτή την εβδομάδα. Σε ότι αφορά το φιλικό, θα υποδεχτεί την Τετάρτη στις 5.45 το απόγευμα στον γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία τον Αίαντα.