Τρίτη, 05 Απρίλιος 2022 10:40

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δεν πάει στο CAS

Γράφτηκε από τον

Δέκα βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, βρίσκεται η Καλαμάτα μετά το πέρας της 28ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” άφησε την Κυριακή δύο ακόμα βαθμούς στο “Ελ Πάσο” , με την ισοπαλία κόντρα στην Καλλιθέα (0-0) και ο τίτλος δείχνει πια χαμένη υπόθεση, με δεδομένο ότι υπολείπονται 6 αγωνιστικές, ενώ ο Λεβαδειακός έχει και ένα ματς λιγότερο.
Ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Πρασσάς, αποφάσισε έτσι να μην πάει η ομάδα στο CAS (αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο, με έδρα τη Λωζάννη), με την ελπίδα να ανατραπεί η απόφαση για την αφαίρεση βαθμών στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό, λόγω των καρτών υγείας.

Τη 2η θέση για το γόητρο ζήτησε ο Πρασσάς

Ζήτησε, ωστόσο, σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία με τους παίκτες να τα δώσουν όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου η Καλαμάτα να πάρει τουλάχιστον, για το γόητρο , τη δεύτερη θέση.
Και ο προπονητής Γιάννης Μπελά άλλωστε, μετά το ματς με την Καλλιθέα δήλωσε ότι όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, η ομάδα θα παλέψει για την πρώτη θέση.
Η συνέχεια περιλαμβάνει το αυριανό εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω, ενώ ο Λεβαδειακός δοκιμάζεται στην Κηφισιά, η οποία με 46 βαθμούς ισοβαθμεί με την Καλαμάτα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Πίσω από τους Βοιωτούς, είναι η Καλλιθέα και τα Χανιά, που έχουν από 48 βαθμούς. Στα αξιοσημείωτα ότι στην 28η αγωνιστική δεν κέρδισε καμία από τις ομάδες που κυνηγούν τους πρωτοπόρους. Καλλιθέα και Καλαμάτα έμειναν στο 0-0, όπως και τα Χανιά απέναντι στον Εργοτέλη, ενώ η Κηφισιά ηττήθηκε με 3-2 από τον Ηρόδοτο. Ετσι ο Λεβαδειακός που νίκησε στο γήπεδό του με 1-0 την Επισκοπή, αύξησε από όλους τη διαφορά και όλα δείχνουν ότι θα πάρει την πρωτιά και μαζί το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου (με την πρωταθλήτρια από τον πρώτο όμιλο).

Τελευταίο ματς στη Μεσσήνη με Αιγάλεω

Το αυριανό ματς με το Αιγάλεω (3 μ.μ.) θα είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί στη Μεσσήνη, καθώς ο νέος τάπητας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας είναι πλέον έτοιμος και η “Μαύρη Θύελλα” θα τον εγκαινιάσει στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό στις 13 Απριλίου. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μπακαγιόκο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα στη χθεσινή προπόνηση και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην προετοιμασία. Στα θετικά για την Καλαμάτα είναι η καλή παρουσία του Λαδά στην πρώτη του εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ στο ματς με την Καλλιθέα.