Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 20:26

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Να δείξει βελτίωση θέλει στο φιλικό με Ερμή Κιβερίου

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Να δείξει βελτίωση θέλει στο φιλικό με Ερμή Κιβερίου

Το τέταρτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα δώσει την Τετάρτη η "Μαύρη Θύελλα"…

Η τοπική μας ομάδα θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στις 6 το απόγευμα τον Ερμή Κιβερίου, σε μια τυπικά ρεβάνς του φιλικού που είχε δοθεί πριν από δέκα ημέρες στο Κιβέρι.
Στο αυριανό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κουρμπανάς, όπως άλλωστε οι διοικούντες αλλά και ο κόσμος, προσμένουν βελτίωση σε πολλούς τομείς σε σχέση με τα τρία προηγούμενα φιλικά.
Να θυμίσουμε πως η "Μαύρη Θύελλα" μετρά δύο ήττες με σκορ 1-0 από τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ έχει κερδίσει με το ίδιο σκορ τον Ερμή Κιβερίου, χωρίς πάντως να έχει καλή απόδοση.
Από τη στιγμή λοιπόν που πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος και με δεδομένο πως ο Ερμής Κιβερίου θα είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, η Καλαμάτα οφείλει να δείξει καλύτερο πρόσωπο κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Στα τρία προηγούμενα φιλικά φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και στην κυκλοφορία της μπάλας, υπάρχει όμως η δικαιολογία των αρκετών απουσιών.
Ο προπονητής πάντως της ομάδας Νίκος Κουρμπανάς δεν φαίνεται να ανησυχεί και πιστεύει πως όταν χρειαστεί η ομάδα θα είναι έτοιμη.
Είναι λογικό άλλωστε να χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μιας και έχουν γίνει 18 μεταγραφές και οι παίκτες δεν γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
Πάντως και στο σημερινό φιλικό η "Μαύρη Θύελλα" θα έχει ελλείψεις.
Εκτός από τον Δημητριάδη που αντιμετωπίζει εδώ και πολλές ημέρες πρόβλημα τραυματισμού δεν θα πιεστεί και θα πάει συντηρητικά, δεν θα παίξουν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα οι Αργυρόπουλος και Ζάρκος, ενώ ο Σκάρος πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Πολυχρόνης και Χαρίτος, ενώ δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού του Ηλιόπουλου.