Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2022 13:59

Champions League: Ματσάρα στο Λονδίνο, για το πρώτο βήμα η Μπάγερν Μονάχου

Γράφτηκε από τον

Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ την Μπάγερν Μονάχου, στη δεύτερη βραδιά των προημιτελικών του Champions League.

Προημιτελικά Champions League, πράξη Β’ απόψε, με δύο αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 22:00. Ασφαλώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κόντρα της πρωταθλήτριας Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπάγερν Μονάχου θέλει να αποφύγει τις κακοτοπιές στο εκτός έδρας ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport 2 & Mega)
Πέρυσι, η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε σημειώσει μία νίκη και μία ισοπαλία και είχε περάσει στον τελικό του Champions League, φέτος οι «μπλε» ανταμώνουν ξανά με τη «βασίλισσα», που ψάχνει φυσικά τη ρεβάνς.
Οι Λονδρέζοι προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την απίστευτη, εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Μπρέντφορντ, την ώρα που οι Τσίλγουελ και Χάντσον-Οντόι αποτελούν τις μοναδικές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Τούχελ.
Από την άλλη, οι «μερένγκες» πήραν σημαντικό διπλό (2-1) επί της Θέλτα στην επιστροφή τους στην δράση και απόψε πάνε για σκορ πρόκρισης στην αγγλική πρωτεύουσα.
Εκτός μάχης οι Αζάρ, Ίσκο και Γιόβιτς, με τον Κάρλο Αντσελότι να ταξιδεύει τελικά παρότι νόσησε με κορωνοϊό.
Οι πιθανές ενδεκάδες
Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Σίλβα, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Κόβασιτς, Καντέ, Αλόνσο Ζιγιέκ, Μάουντ, Χάβερτς.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου (22:00, Cosmote Sport 3)
Εκείνο το εκκωφαντικό 3-0 μέσα στο Τορίνο έφερε τους Ισπανούς στα προημιτελικά, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να έχει τώρα ακόμη πιο δύσκολο έργο μπροστά της.
Αντιλαμβάνεται βέβαια κανείς ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει ήδη κάνει την υπέρβασή του, συνεπώς οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός ήττας απόψε θα είναι μάλλον κάτι παραπάνω από αποδεκτό.
Η Βιγιαρεάλ πάντως προέρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Κάντιθ και Λεβάντε, την ώρα που ο Αλμπέρτο Μορένο είναι εκτός και οι Τσουκβέζε-Ντιά αμφίβολοι.

Από την άλλη, η Μπάγερν κατέφτασε στην Ισπανία θέλοντας να επεκτείνει το αήττητο, εκτός έδρας σερί που τρέχει στην Ευρώπη στα 23 ματς, λίγες μέρες μετά το άνετο 4-1 στο Φράιμπουργκ.
Τολισό, Σαρ και Τσούπο-Μότινγκ δεν υπολογίζονται από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος αντιθέτως έχει διαθέσιμο για πρώτη φορά μετά από καιρό τον Ντέιβις.
Οι πιθανές ενδεκάδες
Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν, Καπού, Παρέχο, Ζ. Μορένο, Λο Σέλσο, Πίνο, Ντανζούμα.
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ζίλε, Ερναντέζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν, Λεβαντόφσκι.
Πηγή: www.sport-fm.gr