Τετάρτη, 27 Αύγουστος 2014 20:42

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλικό την Κυριακή με Ξενοφώντα Κρεστένων

Γράφτηκε από τον

Η Κυπαρισσία δεν θα έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο Μεσσηνίας το Σαββατοκύριακο καθώς δεν θα γίνει ούτε ο επαναληπτικός αγώνας με την Μάνη και έτσι θα πάρει στα χαρτιά την πρόκριση για την επόμενη φάση.


Έτσι ο τεχνικός της ομάδας Αλέξης Μαντζούνης προγραμμάτισε ένα δυνατό φιλικό για την Κυριακή, προκειμένου να δει αγωνιζόμενη την ομάδα του.
Η Κυπαρισσία λοιπόν θα πάει στο γήπεδο της Μυρτιάς στην Ηλεία (8 χιλιόμετρα έξω από την Πύργο) όπου θα φιλοξενηθεί από τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ο οποίος φέτος θα είναι μια από τις δυνατές ομάδες της Α' τοπικής της Ηλείας.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση ενώ πρωί - απόγευμα θα γυμναστούν οι παίκτες και την Παρασκευή.
Ο Ντουγερόγλου έχει ενσωματωθεί στην ομάδα ενώ την επόμενη εβδομάδα θα μπουν στις προπονήσεις οι Γιαννόπουλος και Ζαφείρης. Ο τελευταίος που θα ξεκινήσει χρονικά προετοιμασία θα είναι ο Παναγόπουλος που θα μπει στο πρόγραμμα στις 10 Σεπτεμβρίου.
Μεταγραφικά, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στην Τριφυλιακή ομάδα τις προηγούμενες μέρες.