Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2022 18:39

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Τρεις ισοπαλίες στα ματς της πρεμιέρας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δύο ματς έγιναν τη Δευτέρα και ένα χθες Τρίτη για την πρώτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο αθλητικός φορέας του Δήμου Καλαμάτας. Και τα τρία ματς μάλιστα έληξαν ισόπαλα!

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΤΕΛ 1-1

Στο 3’ ο Τσίρμπας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 5’ την ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του Μπαρμπίτσα. Στο 49’ από γύρισμα του Τσουκαλά μέσα στην περιοχή ο Λεμπέσης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 71’ από μπαλιά του Κατράνη ο Τσίρμπας βγήκε απέναντι στον Τσαμπούκο, τον απέφυγε και με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το τελικό 1-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς διαιτητές τους Π. Νικολόπουλο, Α. Μιχαλόπουλο.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Καλλιντέρης, Γκίζας, Ηλιόπουλος (21’ Πουλόπουλος), Κορδελάκος, Βαβαρούτσος, Πετσόπουλος, Μπαρμπίτσας (45’ Κρεμύδας), Κατράνης, Τσούκλερης (57’ Λιανός), Τσίρμπας, Κονταξής (41’ Ν. Βασιλόπουλος).
ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Κρίκας, Καλύβας, Ι. Βασιλόπουλος, Καμπουγέρης, Καλογερόπουλος (7’ λ.τρ. Καδάς), Τσουκαλάς, Αντωνίου, Αθανασόπουλος (63’ Ηλιακόπουλος), Εμμανουήλ, Λεμπέσης (57’ Μέντζας).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ – ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 2-2

Στο 3’ ο Τριαντόπουλος με φαλτσαριστό σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 19’ από λάθος γύρισμα του Πουλάκη, ο Κότσης που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας με κοντινό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά μετά ο Μπούρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πουλάκη και ο διαιτητής Σταυρόπουλος σφύριξε πέναλτι. Ο Γεωργομήτρος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και πέτυχε το 2-0. Στο 36’ ο Παπαγεωργίου με προβολή μείωσε σε 2-1. Στο 63’ ο Ιατρού με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 74’ σε σέντρα του Χριστιά ο Σκαφιδάς με σουτ σχεδόν από τη γραμμή της περιοχής σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 77’ ο Στριλιγκάς με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταυρόπουλος με βοηθούς διαιτητές την Χαλκιαδάκη και τον Μπασιλάρη.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Κατσούλης (51’ Μούκας, 65’ λ.τρ. Καρτάλιας), Κότσης (51’ Χριστιάς), Μπούρας, Ρισβάνης (41’ Σταθακόπουλος), Γεωργομήτρος (51’ Σκαφιδάς), Τριαντόπουλος, Κουτίβας, Ζέρβας, Γεωργακόπουλος (51’ Λιανός), Βρυώνης (65’ Τενέντες).
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Καπνίσης (41’ Κατσώλης), Πουλάκης (41’ Μπάλλας), Παπαγεωργίου (41’ Δαβίλας), Μαυρέας (41’ Σαρδελάς), Κοκκώνης, Κουμούτσος (41’ Σακκάς), Καλλιγιάννης (41’ Ιατρού), Χαρίτος (56’ Μανούσης), Πολίμος (41’ Στριλιγκάς), Σταυρινός (41’ Παπαγεωργόπουλος, 65’ λ.τρ. Γκίνης), Ζιώγος.

ROUTE 66 - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 1-1

Στο 50’ μπροστινή πάσα του Ράτσεφ στον Σεριάτο αυτός έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι ο Καραχάλιος έκανε το διαγώνιο σουτ απέκρουσε ο Τσούλος και στην επαναφορά ο ίδιος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Στο 66’ ο Κεράνης με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Μπαρδής με βοηθούς διαιτητές τους Ν. Σκόρδο, Ν. Αποστολόπουλο. Στο 35’ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Α. Λιάππας.
ROUTE 66: Λυμπερόπουλος, Στραβάκος (16’ λ.τρ. Μαντζώρος, 67’ Τάτσης), Καραχάλιος, Αντωνόπουλος, Μπίζος, Μούσα, Οικονομίδης, Ράτσεφ (51’ λ.τρ. Τσιαούσης), Γεωργιόπουλος, Πολίτης, Αργυρόπουλος (47’ Σεριάτος).
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Τσούλος, Παπακωνσταντίνου, Βρυώνης, Σακκάς, Μίντζηρας (18’ λ.τρ. Μάρης), Μπλέτσας (53’ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Δεμπεγιώτης, Γαλανόπουλος (41’ Ξενάκης), Θεοδωρόπουλος, Κεράνης, Γιαννακόπουλος (16’ λ.τρ. Γρηγορόπουλος).

Το σημερινό πρόγραμμα

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022
No name – Τιτανομπαμπάδες (7 μ.μ.)
Football arena – No pasaran (9 μ.μ.)
* Ολα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”.