Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2022 15:18

SUPER LEAGUE K20: Η Καλαμάτα 4-0 στη Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα η ομάδα Κ20 της Καλαμάτας κέρδισε προχθές στη Ζάκυνθο, την ομώνυμη ομάδα με 4-0 σημειώνοντας την πρώτη της νίκης στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μάλιστα η ασπρόμαυρη ομάδα πήρε τη ρεβάνς, καθώς στο ματς του α’ γύρου, που είχε διεξαχθεί στο Ασπρόχωμα, είχε γνωρίσει την ήττα με 2-1.
Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Χάρης Γιαννόπουλος με πλασέ, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια στάθηκε άτυχος αφού αποχώρησε από το παιχνίδι τραυματίας πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο. Στο 55’ μετά από ωραία ενέργεια ο Δρούγας την κατάλληλη στιγμή “έκοψε” την μπάλα στην περιοχή και αμυντικός στην προσπάθεια του να την διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε έτσι το 0-2. Στο 70’ από σέντρα του Μούζου ο Μουζάκης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Μετά από 5 λεπτά σε παρόμοια φάση με ίδιους πρωταγωνιστές, ο Μούζος έκανε τη σέντρα και ο Μουζάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος ήταν εύστοχος αυτή τη φορά και με πλασέ πέτυχε το τελικό 0-4.
Οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας έχασαν και άλλες ευκαιρίες στη διάρκεια της αναμέτρησης για να πάρουν τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καραχάλιος, Μεμά, Σαλά, Στυλιανόπουλος, Λούτα, Σαούτης (60’ Ρουμελιώτης), Γιαννόπουλος (40’ λ.τρ. Σερπάνος), Σκοπέτος, Μουζάκης, Δρούγας, Γκότσης (65’ Μούζος).