Τρίτη, 26 Απρίλιος 2022 19:38

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επιστρέφει μετά από 17 χρόνια ο Σάκης Τσιώλης! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ετοιμος να επιστρέψει μετά από 17 χρόνια στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα είναι ο Σάκης Τσιώλης!

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής συμφώνησε προφορικά με τον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά, που βρίσκεται στο εξωτερικό και εντός των ημερών θα πέσουν και οι υπογραφές. Την Κυριακή μάλιστα, αναμένεται να παρακολουθήσει το ματς της Καλαμάτας με την Κηφισιά στην Καισαριανή, με το οποίο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα.

Ο Τσιώλης κάθισε στον πάγκο της “Μαύρης Θύελλας” τη σεζόν 2004-05, όπου η ομάδα με πρόεδρο τον Γιώργο Γρηγορόπουλο, διεκδίκησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το... αγκάθι στην καρδιά

Η μη άνοδος τότε στη Σούπερ Λίγκα, είναι κάτι που δεν έχει ξεπεράσει ο Σάκης Τσιώλης, που δέθηκε με την πόλη και τη “Μαύρη Θύελλα”. Σε συνέντευξη του στην ‘Ε” το Φεβρουάριο του 20018, είχε δηλώσει ότι νιώθει ένα αγκάθι στην καρδιά, για τη μη άνοδο εκείνη τη χρονιά. Οσο για το αν ήθελε να εργαστεί ξανά στην Καλαμάτα, η απάντηση ήταν:
“Με πολλή χαρά και όνειρό μου είναι να βγάλω το... αγκάθι από την καρδιά μου και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί”. Η στιγμή της επιστροφής έφθασε λοιπόν για τον Σάκη Τσιώλη, που τον Ιούνιο θα
κλείσει τα 63 του χρόνια, έχοντας εργαστεί σε ιστορικές ομάδες, όπως Αρη, Λάρισα, Παναχαϊκή, Ιωνικό, Πανηλειακό, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρυσι
ήταν τεχνικός σύμβουλος στον Α.Ο. Μυκόνου. Ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από την ομάδα της γενέτειράς του, την Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Λάρισα, όπου πήρε πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο Ελλάδας, ενώ έπαιξε ακόμα σε Ιωνικό, Πανηλειακό και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Aστέρα Αμαλιάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός θα πάρει τη σκυτάλη από το Γιάννη Μπελά, που ξεκίνησε τη σεζόν ως βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου και ανέλαβε πρώτος προπονητής, ύστερα από την αποχώρηση του “μουστάκια”

* Περισσότερα στο αυριανό φύλλο της "Ε".