Τετάρτη, 04 Μάιος 2022 11:10

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Φινάλε σήμερα στην Κεφαλλονιά για παίδες και νέους

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Φινάλε σήμερα στην Κεφαλλονιά για παίδες και νέους

Τελευταία παιχνίδια σήμερα για τις Μικτές Μεσσηνίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, με ταξίδι στην Κεφαλλονιά.

Η Κ15 και η Κ17 του νομού μας θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης σε εξ αναβολής παιχνίδια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής και θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με νίκες. Το παιχνίδι των παίδων θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. και των νέων στις 4.30 μ.μ.
Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Δημοτικό γήπεδο Σκάλας και θα τα διαιτητεύσουν οι Θωμάς, Καναλλάτος και Ματιάτος, όλοι από τον σύνδεσμο Κεφαλλονιάς.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 8.45 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο του Κορδία και θα την συνοδεύσουν ο προπονητής Θανάσης Τσούκλερης και ο υπεύθυνος των μικτών ομάδων Αγγελος Γεωργόπουλος.
Αναλυτικά οι αποστολές:

Κ15
Σ. Βαρελάς, Π. Βαρελάς, Τσαούσης, Ντόντα, Χότζα, Γκίζας (ΠΣ Καλαμάτα),
Κατσικέας (Αίαντας), Σεντεμέντες (Απόλλωνας Καλαμάτας), Κυριακόπουλος, Κατράνης, Ντερβίσι (Πράσινα Πουλιά), Βάγγαλης, Γεωργουλέας, Κωνσταντόπουλος (Δαναός), Ρουσσέας (Παναθηναϊκός Καλαμάτας), Καστόρας (Σπερχογεία), Μίτζηρας (Μεθώνη), Ντελής (Ολυμπιακός Διαβολιτσίου), Ψώνης (Αναγέννηση Παραλίας), Τζάννες (ΑΕΠΣ Αρις).

Κ17
Παπαδόπουλος, Θεοφιλόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος (ΠΣ Καλαμάτα),
Φυκούρας, Καπράλος (Ηρακλής Καλαμάτας), Μπούνας, Σεντεμέντες, Κουρετζής, Καραϊσκος, Τσουλάκος (Απόλλωνας Καλαμάτας), Τσάνε, Τσέλιος (Μεθώνη), Τσέλα (ΠΑΣ Ράχη), Ντάκουρης (Δαναός), Φαββατάς, Δημόπουλος (Πανθουριακός), Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Ράλλης (Καλλιθέα), Ντάβος (Σπερχογεία).