Πέμπτη, 05 Μάιος 2022 11:12

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δέδες για βοηθός και Δρούγας στην ακαδημία!

Γράφτηκε από τον
Ο Σάκης Τσιώλης επέστρεψε μετά από τα 17 χρόνια στην Καλαμάτα, αποφασισμένος να πετύχει ότι δεν μπόρεσε τη σεζόν 2004-2005, την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και σήκωσε αμέσως.. μανίκια για δουλειά.
 
Ετσι μετά την προχθεσινή παρουσίαση του από την διοίκηση, χθες το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη "Μαύρη Θύελλα" στα Παλιάμπελα. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να αξιολογήσει το ρόστερ, το οποίο θεωρεί πάντως ποιοτικό και γι' αυτό θα μείνει το 70-80% περίπου των παικτών, ενώ θα γίνουν και 4-5 δυνατές μεταγραφές.
Πρόθεση του Τσιώλη, ωστόσο, είναι να ενισχυθεί το ντόπιο στοιχείο σε όλα τα επίπεδα και σύμφωνα με πληροφορίες της "Ε" επικρατέστερος για να βρεθεί στο πλάι του, ως βοηθός είναι ο Αλέκος Δέδες (φωτό) Ο παλιός άσος της Καλαμάτας εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον Θεσπρωτό, ως συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα και είναι ένα πρόσωπο αγαπητό στις τάξεις των μεσσήνιων φιλάθλων και από τους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο ισχύει και για τον Τάκη Δρούγα, που φαίνεται επικρατέστερος για τη θέση του επικεφαλής προπονητή στην ακαδημία. 
Ο Δρούγας οδήγησε φέτος την Α.Ε. Μάνης στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας και στα πλέι -οφ ανόδου στην Α' τοπική.
Δέδες και Δρούγας, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη '"Μαύρη Θύελλα", στην οποία ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά και έκαναν στη συνέχεια μεγάλη επαγγελματική καριέρα. Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά οι δύο τους θεωρούνται ως ιδανικές λύσεις για αυτά τα πόστα.