Δευτέρα, 09 Μάιος 2022 19:35

Βγάζει νέα διοίκηση ο Εθνικός Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Γενική συνέλευση με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας διοίκησης θα πραγματοποιήσει ο Εθνικός Μελιγαλά μεθαύριο Τετάρτη 11 Μαΐου.

Η συνέλευση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά στις 7.30 το απόγευμα. Εκτός από το θέμα των εκλογών στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ο απολογισμός για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και η τροποποίηση του καταστατικού με την προσαρμογή του σε συγκεκριμένα άρθρα του αθλητικού νόμου.
Σε περίπτωση που η συνέλευση δεν έχει απαρτία θα γίνει επαναληπτική την επόμενη Δευτέρα 16 του μήνα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με όσα μέλη παρευρεθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης για τη συνέλευση είναι:
“Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου της 4ης Μαΐου ανακοινώνεται η πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 11η Μαΐου στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στο Στάδιο Μελιγαλά και ώρα 19.30 με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης σύμφωνα με το άρθρο 7 του ισχύοντος καταστατικού:
1. Πραγματοποίηση εκλογών διά την ανάδειξη μελών Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
2. Απολογισμός δράσης του Συλλόγου.
3. Τροποποίηση του καταστατικού με την προσαρμογή του στα άρθρα 3, 5, 14, 22 και 24 του αθλητικού Ν. 2725/1999 (Α’ 121 ).
Μη υπαρχούσης απαρτίας θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση την επόμενη Δευτέρα 16η Μαΐου και ώρα 19.30 στον ίδιο τόπο με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων μελών”.