Παρασκευή, 13 Μάιος 2022 16:00

ΑΕΚ: Με Αραούχο η αποστολή για τον "τελικό" με Άρη

Γράφτηκε από τον

Ο Σέρχιο Αραούχο μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη, καθώς ήθελε σαν τρελός να παίξει τον "τελικό" της Ευρώπης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βράνιες, Γέβτιτς και Σιμόες.

Με τον Σέρχιο Αραούχο θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη (14/05, 20:00, NOVA Sports 2). Το SPORT24 σάς είχε ενημερώσει για την έντονη επιθυμία του Αργεντινού επιθετικού να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ένωση, για τη νέα ιστορική της χρονιά.

Αν και η θλάση που υπέστη στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια προπόνησης καθιστούσε αδύνατη τη συμμετοχή του στα παιχνίδια των playoffs, ο "Τσίνο" έδειξε πείσμα και αυταπάρνηση και θα δώσει το "παρών" σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την Ένωση.

Ο Αραούχο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μέρος του προγράμματος και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και του ιατρικού επιτελείου, αν θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Ο Αργεντινός επιθετικός θα ταξίδευε ούτως ή άλλως στη Θεσσαλονίκη, καθώς πριν από τη σέντρα θα τιμηθεί από τη δομή " ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ" για την αντίδρασή του στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού των κίτρινων.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Βράνιες, Γέβτιτς και Σιμόες, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Πλην του Αραούχο νέο πρόσωπο της αποστολής είναι και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.