Παρασκευή, 13 Μάιος 2022 17:30

Αστέρας Τρίπολης: Το μίτινγκ που έρχεται και ο «κλεισμένος» Μεταξάς

Γράφτηκε από τον

Νέα σεζόν και νέα πρόσωπα στον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα της Αρκαδίας να ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται από τώρα για τη νέα σεζόν και στα πλάνα του δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μίλαν Ράσταβατς.
Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2019 και την πρώτη χρονιά ανέλαβε να συμμαζέψει τα… συντρίμμια του Μπόρχα Χιμένεθ, με την ομάδα τελικά να τερματίζει έβδομη, τη δεύτερη μπήκε στα playoffs και φέτος έκανε μια αξιόλογη χρονιά, αλλά λόγω κάποιων αστοχιών δεν κατάφερε να μπει στην εξάδα.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι προπονητής επιπέδου και η δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την θέση του θα πάρει ο Ηρακλής Μεταξάς, ο οποίος βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αστέρας είναι διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του Μεταξά, η οποία φτάνει τα 100.000 ευρώ. Να δούμε τι θα συμβεί και με τον Μίλαν Ράσταβατς που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αν δηλαδή θα αποζημιωθεί ή η Βοϊβοντίνα από την οποία έχει πρόταση στα χέρια του θα… σπάσει τη δική του ρήτρα.
Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι το τελευταίο για τον Ράσταβατς και ύστερα θα αποφασιστεί σε συνάντηση που θα γίνει, όπου θα βρεθεί και ο Σέρβος τεχνικός, το μέλλον του και η επόμενη ημέρα.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ράσταβατς θα γυρίσει στην πατρίδα του, έχοντας πρόταση από τη Βοϊβοντίνα εδώ και κάποιο διάστημα. Πληρώνοντας τις μεταγραφικές κινήσεις που κατά… 40% δεν βγήκαν (αποκτήθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο ήταν οι Σανταφέ, Μπενίτο), χωρίς να τους έχει επιλέξει πάντως ο ίδιος. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο συνήθως αυτός που αλλάζει πρώτα για να αλλάξει και μια κατάσταση είναι ο προπονητής, είτε είναι άδικο είτε δίκαιο.

Πηγή: www.sport-fm.gr