Κυριακή, 31 Αύγουστος 2014 21:27

Ο Αστέρας Τρίπολης... αιφνιδιάστηκε στα 25'' αλλά νίκησε 2-1 το Λεβαδειακό

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Χωρίς νίκη παρέμεινε η ομάδα της Βοιωτίας μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια.


Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη. Ούτε 25 δευτερόλεπτα δεν χρειάστηκε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη για να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Κονέ με κεφαλιά «τιμώρησε» την ολιγορία της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, λόγω της βροχής που έπεσε, δεν επέτρεψε στους παίκτες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, παρ' όλα αυτά οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση στο 23΄ με το Ρόλε, που εκμεταλεύτηκε τη σέντρα του Μπαράλες και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Η ομάδα του Βεργέτη έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 36΄, αλλά ο Μπαράλες σημάδεψε το δοκάρι του Στρατηλάτη.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ρόλε στο 61΄ έπιασε το σουτ και ανάγκασε το Στρατηλάτη σε μεγάλη επέμβαση, ωστόσο, πέντε λεπτά μετά, και πάλι ο Ρόλε σημάδεψε σωστά αυτή την φορά κι έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα (2-1).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μάσα (70΄ Μουνάφο), Μπακασέτας (57΄ Φακούντο Πάρα), Ρόλε, Μπαράλες (83΄ Φερνάντες).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ.Παντελίδης): Στρατηλάτης, Βούκσεβιτς, Πρόγιτς, Κώτσιος, Τομάς (70΄ Γιακουμάκης), Πίντερ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ (46΄ Μάντζιος), Κονέ, Νικολακάκης (42΄ Γεωργιάδης), Ορτέγκα