Κυριακή, 15 Μάιος 2022 10:47

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Δύσκολο έργο με Πάτραι ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Δύσκολο έργο με Πάτραι ο Πανθουριακός

Το δεύτερο του ματς στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική θα δώσει σήμερα Κυριακή στις 4 μ.μ. ο Πανθουριακός,,με αντίπαλο το Πάτραι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παλληξουριακό, ενώ η ομάδα της Αχαΐας πήρε τρίποντο στα χαρτιά με το Τσιλιβή και με 6 βαθμούς οδηγεί την κούρσα στον 5ο όμιλο έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Θυμίζουμε ότι ο Πανθουριακός είχε ρεπό στην πρεμιέρα και με 1 βαθμό βρίσκεται στην 5η θέση. Την άνοδο στη Γ' εθνική παίρνουν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
Πάτραι και Πανηλειακός θεωρούνται τα φαβορί και αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι το έργο σήμερα του Πανθουριακού. Μετά τη "γκέλα" όμως με την ομάδα της Κεφαλλονιάς, είναι υποχρεωμένος να ψάξει για την πρώτη του νίκη στα μπαράζ που θα του δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Για να τα καταφέρει χρειάζεται σίγουρα καλύτερη εμφάνιση από ότι την Τετάρτη. Στα άλλα ματς του 5ου ομίλου, ο Πανηλειακός θα φιλοξενήσει τον Παλληξουριακό και ο Πανθυρεατικός τον Πανγυθεατικό.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Κυριακή, 4 μ.μ.

Πανηλειακός - Παλληξουριακός
Κεφίλης, Κλεπετσάνης, Πιέτρης
Πανθουριακός - Πάτραι
Τριανταφύλλου, Δημητρόπουλος, Γκουριώτης (Αργολίδας)
Πανθυρεατικός - Πανγυθεατικός
Καλογερόπουλος, Βαμβακάς, Τζάνης (Αθηνών)
Ρεπό: Τσιλιβή

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. Πάτραι 6-0 6
2. Πανηλειακός 3-0 4
3. Παλληξουριακός 1-1 2
-. Πανγυθεατικός 0-0 2
5. Πανθουριακός 1-1 1
6. Πανθυρεατικός 0-3 0
-. Τσιλιβή 0-6 0
* Ρεπό έχουν κάνει Πανθουριακός και Πανθυρεατικός.