Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 11:51

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Στον πάγκο ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Στον πάγκο ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Με τον Γιώργο Αργυρόπουλο στον πάγκο θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Α.Ε. Μάνης.

Ο έμπειρος τεχνικός παίρνει τη σκυτάλη από τον Τάκη Δρούγα, που αποχώρησε μετά από 3,5 χρόνια και έχοντας οδηγήσει φέτος την ΑΕΜ στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας και στα πλέι οφ για τον τίτλο στην Α' τοπική. Ο Δρούγας θα συνεχίσει ως γνωστόν στη 'Μαύρη Θύελλα" ως συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη.
Ο Γιώργος Αργυρόπουλος εργάστηκε πέρυσι στον Εθνικό Μελιγαλά και παλαιότερα σε Απόλλωνα Καλαμάτας, Πάμισο, Σπερχογεία, Πανθουριακό, Ομόνοια και Πεταλίδι, έχοντας κάνει πρωταθλητισμό σε αρκετές ομάδες.

"Πάω σε μία ομάδα με όραμα και φιλοδοξίες"

Η Α.Ε. Μάνης είναι ένας σύλλογος με φιλοδοξίες, που κέρδισε τον Γ. Αργυρόπουλο, όπως και "Η προσέγγιση της διοίκησης και κυρίως του κ. Σαραντέα και η εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Αυτό με έκανε να δεχτώ την πρόταση της Μάνης, που είναι μια ομάδα με όραμα και φιλοδοξίες εφάμιλλες με τις δικές μου", λέει αρχικά στην "Ε" ο νέος τεχνικός της Μάνης και προσθέτει: "Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι μέσα από τη σκληρή δουλειά όλου του οργανισμού, να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Ερχομαι να εργαστώ σε μια ομάδα που έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την τελευταία σεζόν, όπου έκανε καταπληκτική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο".
Ο Γιώργος Αργυρόπουλος χαρακτηρίζει εξαιρετικά ανταγωνιστικό το ρόστερ και τονίζει ότι: "Oι προσθήκες που θα γίνουν, θα είναι μόνο σε θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση".

Βοηθός ο Γιάννης Χελάς!

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος θα έχει δίπλα του τον Γιάννη Χελά, ο οποίος αποφάσισε να "κρεμάσει τα παπούτσια του" μετά από μια μεγάλη καριέρα και πολλά γκολ στα μεσσηνιακά γήπεδα. Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Μάνη στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Πανθουριακό και πλέον θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΜ ως συνεργάτης - βοηθός του κ. Αργυρόπουλου.