Τρίτη, 17 Μάιος 2022 10:35

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Ολα ανοιχτά για την άνοδο", εκτιμά ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Ολα ανοιχτά για την άνοδο", εκτιμά ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Αήττητος, αλλά και χωρίς νίκη είναι ο Πανθουριακός στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας παραχώρησαν προχθές τη δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία, με αντίπαλο το Πάτραι. Ο Πανθουριακός προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Γιαννακόπουλο, αλλά ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπως είχε συμβεί και την περασμένη Τετάρτη με τον Παλληξουριακό στο Δημοτικό Στάδιο.
Ετσι μετά από τρεις αγωνιστικές, ο Πανθουριακός (που είχε ρεπό στην πρεμιέρα) βρίσκεται με 2 βαθμούς στην 4η θέση του 5ου ομίλου, ισόβαθμός με τον Παλληξουριακό.
Στην κορυφή με 7 βαθμούς είναι το Πάτραι και ο Πανηλειακός και ακολουθεί με τρεις ο Πανγυθεατικός, ενώ στην τελευταία θέση με 1 βαθμό βρίσκεται ο Πανθυρεατικός.Το Τσιλιβή δεν συμμετέχει στα μπαράζ και οι αντίπαλοί του παίρνουν στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς.
Ο Πανθουριακός απέχει ένα βαθμό από την 3η προνομιούχο θέση και την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 22 Μάϊου) θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο με το Τσιλιβή, την ώρα που το Πάτραι θα υποδέχεται τον Πανγυθεατικό και ο Πανηλειακός τον Πανθυρεατικό, ενώ ρεπό έχει ο Παλληξουριακός.

Ο προπονητής του Πανθουριακού Τάκης Σακελλαρόπουλος, μιλώντας στην "Ε" δηλώνει ότι τα πάντα είναι ανοιχτά για την άνοδο (ανεβαίνουν οι 3 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας).
"Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί. Κάποιες έχουν πάρει βραχεία κεφαλή, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Και οι ισοπαλίες δεν σε αφήνουν εκτός διεκδίκησης, με βάση τα αποτελέσματα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στον όμιλο". Ο Τ. Σακελλαρόπουλος εκτιμά πάντως ότι: "Το επόμενο ματς με τον Πανθυρεατικό στο Αστρος είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Αν το πάρουμε θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για άνοδο". Οσο για την κυριακάτικη ισοπαλία με το Πάτραι, σημειώνει ότι: "Σταθήκαμε καλά στο πρώτο μέρος, παρά τις απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό σε όλο το ματς. Πληρώσαμε το κακό πρώτο τέταρτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου". Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος ευελπιστεί ότι στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα του θα είναι πάνοπλη, αφού υπάρχει ο χρόνος για να αποθεραπευτούν οι Σαραντόπουλος, Τσουλάκος και Σταματελόπουλος.