Σάββατο, 21 Μάιος 2022 12:15

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ξεκούραστο τρίποντο με Τσιλιβή ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του νίκη χωρίς να... αγωνιστεί θα πάρει ο Πανθουριακός στα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική, καθώς το Τσιλιβή δεν συμμετέχει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ετσι οι πρωταθλητές Μεσσηνίας γλιτώνουν το ταξίδι στη Ζάκυνθο και προσθέτουν και τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα φθάσουν τους 5 και θα περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δουν σε ποια θέση θα βρεθούν.

Η 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο ξεκινά σήμερα με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Πάτραι και τον Πανγυθεατικό, ενώ αύριο θα παίξουν ο Πανηλειακός με τον Πανθυρεατικό.
Πάτραι και Πανηλειακός ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, ενώ ο Πανγυθεατικός έχει 3 βαθμούς και ο Πανθυρεατικός έναν.
Οι πρωτοπόροι με νίκη θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την άνοδο, την οποία παίρνουν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Πανθουριακός με 2 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση, μαζί με τον Παλληξουριακό που έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική. Η μεσσηνιακή ομάδα έχει δώσει βέβαια δύο παιχνίδια (είχε ρεπό στην πρεμιέρα), αμφότερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας με Παλληξουριακό και Πάτραι που ολοκληρώθηκαν ισόπαλα με σκορ 1-1.

To πρόγραμμα και οι διαιτητές

Σάββατο

Πάτραι - Πανγυθεατικός ( 5 μ.μ.)
Φωστέρης, Σοφιάς, Γκούβας (Αν. Αττικής)

Κυριακή

Πανηλειακός – Πανθυρεατικός (5 μ.μ.)
Ρούτσης, Οικονόμου, Μπουρτζοβίτης (Κορίνθου)
Τσιλιβή - Πανθουριακός 0-3 (α.α)
Ρεπό: Παλληξουριακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Πάτραι 7-1 7
-. Πανηλειακός 4-0 7
3. Πανγυθεατικός 0-0 3
4. Πανθουριακός 2-2 2
-. Παλληξουριακός 1-2 2
6. Πανθυρεατικός 0-3 1
7. Τσιλιβή 0-9 0
* Ρεπό έχουν κάνει Πανθουριακός και Πανθυρεατικός.