Τρίτη, 12 Μάρτιος 2013 18:38

Οι παίδες της Μεσσηνίας παίζουν την πρώτη θέση στην Αρκαδία

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη το Ενωσιακό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τις μικτές ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣΜ να φιλοξενούνται από τις αντίστοιχες ομάδες της Αρκαδίας.
Το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει στο ματς των παίδων, εκεί όπου το αυριανό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής θα κρίνει την πρώτη θέση.
Οι παίδες της Μεσσηνίας βρίσκονται ένα βαθμό μπροστά και θα πάρουν την πρώτη θέση ακόμη και με ισοπαλία ενώ οι Αρκάδες θέλουν μόνο νίκη για να τερματίσουν πρώτοι.
Στον όμιλο των νέων η Κορινθία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.
Η Μεσσηνία είναι τρίτη με 11 βαθμούς και η Αρκαδία τελευταίες με 3. Η Μεσσηνία θέλει νίκη για να περάσει την Αργολίδα (έχει 12 βαθμούς και παίζει με την Κόρινθο) και να τερματίσει δεύτερη.
Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο στις 8 π.μ. και θα την συνοδεύσουν ο έφορος των μικτών ομάδων Κώστας Κανελλόπουλος, οι προπονητές Άγγελος Σκαφιδάς, Αλέκος Τσατάς, Παναγιώτη Δρούγας και ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης.
Το ματς θα γίνουν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Οι παίδες θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ. και οι νέοι στις 1 μ.μ.
Την αποστολή των παίδων απαρτίζουν οι Εξαρχάκος, Κόλλιας, Γιάννης, Δούβας, Ζαγαρέλος, Τριάντος, Τσιλιγωνέας, Πλαγιανός, Γλέζος, Βέλμαχος, Αλεξανδρόπουλος, Σαρδέλης, Δρογγίτης, Ζαραφέτας, Παπαθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Καλαρίτης, Αντεμάι.
Την αποστολή των νέων της Μεσσηνίας απαρτίζουν οι Γαβράς, Πούπουζας, Γεωργιόπουλος, Τζαβάρας, Μακρής, Οδεμισιώτης, Αναγνωστόπουλος, Στυλιανόπουλος, Χαρμπίλας, Νικολόπουλος, Αλεξανδρής, Δημητρίου, Μυλωνάς, Κουκούτσης, Χελάς, Μουλιάτος, Σταθόπουλος, Σταματόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ