Τρίτη, 24 Μάιος 2022 10:46

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παίρνει τον γκολτζή Χρήστο Ρόβα!

Γράφτηκε από τον

Εναν από τους καλύτερους επιθετικούς στη Super League 2 ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της η "Μαύρη Θύελλα".

Ο λόγος για τον 27χρονο Χρήστο Ρόβα, που σε 30 συμμετοχές με τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας πέτυχε φέτος 22 γκολ και αναδείχθηκε έπειτα από ψηφοφορία των φιλάθλων, πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του, που μετείχε στον βόρειο όμιλο της SL2.

Ο Ρόβας έχει γεννηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου του 1994, ξεκινώντας την καριέρα του από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, για να ακολουθήσουν ο Πανναξιακός ο Γιούχτας, ο Απόλλων Πόντου, ο Ερμής Ζωνιανών, ο Ηρακλής, η Δόξα Δράμας, η σλοβένικη Ταμπόρ και τελευταίος σταθμός ο Αλμωπός Αριδαίας.
Ο Ρόβας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά, με τον οποίο μίλησαν τηλεφωνικά και είναι θέμα ημερών να υπογράψει συμβόλαιο με την μεσσηνιακή ΠΑΕ που ως γνωστόν έχει αποκτήσει τον γκολκίπερ Ζόνας Μέντες από τη Ζάκυνθο και τον μεσοαμυντικό Μπράιαν Μπενίτεζ από την Ιεράπετρα.
Ο 27χρονος επιθετικός έχει κάνει πολύ καλές χρονιές και με τον Ηρακλή, σημειώνοντας 34 γκολ σε τρεις σεζόν, ενώ είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων (10) σε μια σεζόν τόσο με τον Γιούχτα, όσο και με τον Ιωνικό. Στη Σλοβενία ο Ρόβας σημείωσε σε 28 εμφανίσεις 9 τέρματα.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αρέσει στον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος και "άναψε το πράσινο φως" για την απόκτησή του, ενώ στα σκαριά βρίσκονται δύο ακόμα προσθήκες, που θα ενισχύσουν την Καλαμάτα για να πάρει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν στη Super League 2.
Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου και στόχος είναι μέχρι τότε να έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το μεταγραφικό παζλ.