Τετάρτη, 25 Μάιος 2022 15:29

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ικανοποίηση για τη φετινή πορεία στην τελευταία συνάντηση (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την τελευταία συνάντηση για τη φετινή σεζόν είχαν την Δευτέρα το βράδυ στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία οι νεαροί ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων του νομού μας με την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Το κλίμα στην τελευταία αυτή συνάντηση ήταν πολύ καλό, με τον πρόεδρο της Ενωσης Βασίλη Σπηλιώτη να αναφέρει πως έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της Κ15 και της Κ17 στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Ο τεχνικός διευθυντής των μικτών ομάδων Αγγελος Σκαφιδάς αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους επισήμανε πως αδίκησαν του εαυτούς τους, θεωρώντας πως θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει περισσότερο στις διοργανώσεις.
Ο προπονητής των μικτών ομάδων Θανάσης Τσούκλερης προέτρεψε τους παίκτες του να δουλεύουν σε ατομικό επίπεδο την περίοδο των διακοπών,
ενώ μίλησε και το μέλος της Ενωσης Πέτρος Αλάμαρας.
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν από την Κ17 ο Στέφανος Μπούνας και από την Κ15 ο Σπύρος Βαρελάς.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος ΕΠΣ Μεσσηνίας και υπεύθυνος μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος σε δήλωση του στην “Ε” επισήμανε:
“Καταρχήν είχαμε δύο χρόνια να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους με τις μικτές Μεσσηνίας, όπου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, στον κύριο Σκαφιδά, τον κύριο Τσούκλερη, γιατί έκανε αγώνα, πήρε παιδιά που δεν είχαν παραστάσεις αυτά τα δύο χρόνια λόγω του κορονοϊού και κατόρθωσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αγώνων τόσο της πρώτης φάσης, αλλά και στη συνέχεια στα παιχνίδια της επόμενης φάσης με την Αθήνα και τον Πειραιά.
Στη Μεσσηνία υπάρχει πολύ ταλέντο, κάνουν πολύ καλή δουλειά και οι ακαδημίες και οι ομάδες. Πιστεύω αυτά τα παιδιά αν είχαν παραστάσεις δεν μπορούσε να τους παλέψει κανένας, ούτε η ΕΠΣ Αθηνών ούτε η ΕΠΣ Πειραιά και όπως είδατε δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτών των καθυστερήσεων στους μικρούς. Από εκεί και πέρα για εμάς είναι καλό να προβάλλεται η ΕΠΣ Μεσσηνίας έξω από τα σύνορά μας. Και όπως δείξαμε και στον Πύργο και στην Κεφαλονιά και στην Πάτρα και στη Λακωνία τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και τους εύχομαι ότι καλύτερο, να έχουν καλή πρόοδο στο σχολείο τους και συγχαρητήρια στις οικογένειές τους για τον πολύ καλό χαρακτήρα τους. Ευελπιστώ του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα γιατί θα παίζουμε στο γήπεδο της Ενωσης, μιας και οι εργασίες είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα είναι έτοιμο".