Παρασκευή, 27 Μάιος 2022 19:01

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Οφρυδόπουλος για τη δεύτερη ομάδα, τέλος ο Παναγιωτάρας

Γράφτηκε από τον

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και θα επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας της Ένωσης ενώ παρελθόν μετά από οκτώ χρόνια αποτελεί ο Νίκος Παναγιωτάρας.

Στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β' θα επιστρέψει και θα βρίσκεται για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ένωση και θα παραμείνει στο σύλλογο έως το 2024.

Ο Οφρυδόπουλος ήταν στην ΑΕΚ Β' και ολοκλήρωσε τη σεζόν ως προπονητής της πρώτης ομάδας και επιστρέφει ξανά στη δεύτερη ομάδα της Ένωσης με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: "Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της".

Τέλος ο Παναγιωτάρας μετά από οκτώ χρόνια
Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με το Νίκο Παναγιωτάρα ο οποίος ήταν στο σύλλογο από το 2014 έχοντας περάσει από διάφορα πόστα. Είχε υπάρξει προπονητής της Κ20, υπηρεσιακός τεχνικός, βοηθός προπονητή και προπονητής της ΑΕΚ Β'.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Επίσης παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και ο γυμναστής της πρώτης ομάδας Παναγιώτης Βουλγαρης.

Υπεύθυνος των ακαδημιών ο Κυριακίδης
Τέλος στην ΑΕΚ αναμένεται να υπάρξει πλήρη αλλαγή οργανογράμματος και στη Δομή των Ακαδημιών όπου υπεύθυνος της Ακαδημίας, υπέυθυνος ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου αναλαμβάνει ο Ηλίας

Στο κομμάτι των ακαδημιών, παρελθόν αποτελεί ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της, Ηλίας Καλοπήτας.

Πηγή: www.sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ