Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 20:38

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ικανοποίηση για την εικόνα σε επίσημα και φιλικά

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ικανοποίηση για την εικόνα σε επίσημα και φιλικά

Μια ακόμη νίκη συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μεσσηνιακός στο Σαββατιάτικο ματς κυπέλλου με την Ομόνοια.


Η καλαματιανή ομάδα κέρδισε και στο δεύτερο ματς, αυτή τη φορά με σκορ 1-0 και πήρε εύκολα την πρόκριση για τους "16" του κυπέλλου Μεσσηνίας. Το σημαντικό είναι πως ο Μεσσηνιακός δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο με τους νεαρούς στην συντριπτική τους πλειοψηφία παίκτες να έχουν καλή… χημεία μεταξύ τους και αφήνουν υποσχέσεις για μία καλή σεζόν.
Ο προπονητής της ομάδας Ελβιο Μάνα είναι ευχαριστημένος από τους αγώνες (επίσημους και φιλικούς) που έχει δώσει η ομάδα του, όμως προσθέτει "δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτά. Σκοπός μας είναι να βελτιωθούμε κι άλλο σε όλους τους τομείς και να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο".
Μετά την Ομόνοια ο Μεσσηνιακός θα βρει μπροστά του αύριο τον Τσικλητήρα Πύλου, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Καλαμάτα.
"Θα είναι σαφώς πιο δύσκολο ματς και θα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρα μας ενδιαφέρει η νίκη 0 πρόκριση, αλλά δεν αποτελεί αυτοσκοπό.
Ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός νοσηλεύεται από την Κυριακή το βράδυ στο νοσοκομείο Καλαμάτας έχοντας συμπτώματα ίλιγγου, χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό.
Για το ματς με την ομάδα της Πύλου υπολογίζεται και ο τερματοφύλακας Ανδρέας Σκαλαίος που βγήκε το δελτίο του.
Ετσι μοναδική απουσία θα είναι ο Μπιζίμης που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα προφυλαχθεί.