Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 20:43

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Νέο Φιλικό τεστ στην Τρίπολη με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμη φιλικό με ομάδα που θα την βρει μπροστά της στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας θα δώσει την Τετάρτη η "Μαύρη Θύελλα".

Η τοπική μας ομάδα θα πάει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναρκαδικού και θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα.
Είναι το έκτο φιλικό που δίνει στην περίοδο της προετοιμασίας της η Καλαμάτα, με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά να περιμένει βελτίωση από τους παίκτες του σε όλους τους τομείς.
Η ομάδα στο τελευταίο φιλικό στο Λουτράκι με την ομώνυμη ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με τα τέσσερα πρώτα φιλικά, όμως το ζητούμενο είναι να υπάρχει συνεχείς βελτίωση, μιας και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πλησιάζει.
Για τον Παναρκαδικό το σημερινό είναι το πιο δυνατό φιλικό που θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Η ομάδα της Τρίπολης άργησε να βγάλει διοίκηση και να σχεδιάσει το ρόστερ της νέας περιόδου, όμως έστω και αργοπορημένα τα κατάφερε και θα παλέψει για την παραμονή την προσεχή περίοδο.
Και σε αυτό το φιλικό ο Νίκος Κουρμπανάς δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες, μιας και τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται.
Οι Γεωργακόπουλος και Τριάντος θα προφυλαχθούν, ο Αργυρόπουλος είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ο Δημηριάδης ανεβάζει στροφές και σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αυτός που θα πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής είναι ο Ζάρκος.