Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2022 12:19

Αποχώρησε ο Μπουραντώνης από την ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την αποχώρηση του από τον πάγκο της ΑΕΚ Καλαμάτας γνωστοποίησε μέσω δήλωσής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fb ο Σωτήρης Μπουραντώνης.

Ο καλαματιανός τεχνικός αποχωρεί απογοητευμένος από τον κιτρινόμαυρο πάγκο, λόγω συμπεριφορών ορισμένων παραγόντων της ομάδας.

Η δήλωση του είναι η εξής:
“Μετά από δύο μήνες από την λήξη της σεζόν της Α1 τοπικής και πλήρως αδιαφορίας από την διοίκηση της ΑΕΚ Καλαμάτας, μετά από πολύ ώριμη σκέψη, ο χαρακτήρας μου και το ήθος μου και κυρίως η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω στον πάγκο της ιστορικής ομάδας την νέα σεζόν! Η συμπεριφορά κάποιων παραγόντων, μελών της διοίκησης με έχει απογοητεύσει. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ασημακόπουλο και τοιν Κώστα Τριαντόπουλο που με έφεραν στην ομάδα και για την στήριξη τους στο πρόσωπο μου μέχρι την τελευταία στιγμή! Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους, για την όρεξη, το πάθος και την ενέργεια που δείξανε για να πετύχει η ομάδα το στόχο της, που ήταν η άνοδος στην Α’ τοπική μετά από πολλά χρόνια! Συγχαρητήρια σε όλους!
Σας ευχαριστώ για τις πολύ έντονες στιγμές που ζήσαμε μαζί!”.
Ο Σωτήρης Μπουραντώνης ανέλαβε την ΑΕΚ Καλαμάτας μεσούσης της σεζόν, αντικαθιστώντας τον Παντελή Μάλαμα και τα κατάφερε περίφημα, μιας και η καλαματιανή ομάδα κατέκτησε την 4η θέση και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία μετά από 40 ολόκληρα χρόνια!