Τετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 12:58

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κύπελλο ήταν και… πάει

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κύπελλο ήταν και… πάει

Το εμπόδιο του Παμίσου αποδείχθηκε αξεπέραστο για τον Πανθουριακό. Ο φιλόδοξος σύλλογος ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια (2-0 και 0-1) από την ομάδα της Μεσσήνης και αποκλείστηκε από την τρίτη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Απαντες βέβαια στη Θουρία γνώριζαν εξ' αρχής ότι έχουν δύσκολο έργο, μιας και απέναντί τους ήταν οι περσινοί πρωταθλητές Μεσσηνίας. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος εκτιμά ότι η ομάδα του στάθηκε αξιοπρεπώς και στις δύο αναμετρήσεις.
"Παίξαμε καλά κυρίως στη Μεσσήνη, ενώ από το δεύτερο παιχνίδι κρατάω την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Μας έλειπε όμως το γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήταν εμφανής τα σημάδια κόπωσης, αλλά και η ανωτερότητα του Παμίσου λόγω της ποιότητας των παικτών που διαθέτει. Οι εμφανίσεις όμως ήταν αξιόλογες.  Θα κοιτάξουμε να κρατήσουμε τα θετικά και να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας", λέει ο προπονητής του Πανθουριακού. Ο Γ. Αργυρόπουλος εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο.
Η πρεμιέρα βέβαια αργεί ακόμα. Γι' αυτό και ο Πανθουριακός θα δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών. Συγκεκριμένα το Σάββατο θα παίξει στον Κορδία με την Ομόνοια, την επόμενη Τετάρτη στο ίδιο ίδιο γήπεδο με το Διαβολίτσι και την άλλη Κυριακή εκτός έδρας με τη Δόξα Μεγαλόπολης, την οποία θα υποδεχτεί τρεις μέρες αργότερα και στην Καλαμάτα.


Τέλος ο Χόλμπαν

Παρελθόν για την ομάδα του Πανθουριακού αποτελεί ο Μάριος Χόλμπαν, καθώς δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ για τη συνέχεια της σεζόν. Από εκεί και πέρα ο Κουρεντζής έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα φανεί τις επόμενες μέρες το μέγεθος του τραυματισμού, ενώ ο Μουλιάτος βρίσκεται λόγω σπουδών στην Κρήτη.